Eestlannast mantrakunstnik kohtas Argentinas oma elu armastust ning pühkis kodumaa tolmu jalgadelt

Elu24
Copy
Roald Johannson sõitis külla eestlannast mantrakunstnikule
Roald Johannson sõitis külla eestlannast mantrakunstnikule Foto: Kanal 2

Kui otsida hingele vastavat vaimset teekonda, siis tuleb alati valmis olla ka suurteks geograafilisteks kompromissideks. Just nii juhtus eestlannast mantrakunstniku Kadi Tombakiga, kes kohtas Lõuna-Ameerikas oma elu armastust. «Kuna ta palus minu kätt, siis tulime siia pulmi korraldama,» räägib Kadi värskes «Roaldi retkede» saates.

Eesti kunstnik elas oma spirituaalsel eneseotsingul pikki aastaid Kagu-Aasia müstilisel Bali saarel, kuid Roald Johannson rändab värskes «Roaldi retkede» saates talle külla hoopis Lõuna-Ameerikasse Argentina pealinna Buenos Airesesse.

Johanson kohtus Buenos Aireses kunstnik Kadi Tombakiga, kelle viisid Lõuna-Ameerikasse aastatepikkused spirituaalsed rännakud. Seitse aastat imelisel Bali saarel elanud tallinlanna abiellus 2022. aasta lõpus Argentina helilooja Gustavoga, kellega koos kulgevad nad oma hingele vastaval teekonnal.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles