WAFi laulukooli väidetav õpilane: kinnitan, et teadsime ette kõiki teatrivooru laule

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Kadri Koppel ehk Maiken
Kadri Koppel ehk Maiken Foto: Cärol Liis Metsla

«Ammu on teada, et sel aastal võidab keegi WAFi omadest,» sõnab anonüümse vihje saatnud väidetav WAFi laulukooli liige ja ütleb, et õpilased teadsid tänu Kadri Koppelile juba ette, mis laulud neid teatrivoorus ees ootavad. WAFi laulukooli õpetaja Kadri Koppel ja TV3 rõhutavad mõlemad, et tegemist on alusetu laimuga ja toovad välja, et vihje anonüümselt edastanud isiku jutt on ka vastuoluline.

Kolmapäeva hommikul avaldasime artikli sellest, kuidas Elu24 toimetusele laekus küsimusi tekitanud vihje. «Annan teada intsidendist seoses saatega «Eesti otsib superstaari». Laulukooli WAF lauljad ja õpetaja Maiken korraldasid enne voore ja laulude teada andmist laagri, kus Maiken siseinfot teades seda eelisena enda õpilaste heaks ära kasutas,» sõnas Elu24-le anonüümse vihje saatnud isik.

Nimelt väitis vihje saatja, et teatrivooru minnes teadsid WAFi laulukooli lauljad juba duettidest, duetipartneritest ja kolmanda vooru lauluvalikutest. «Usun, et see on ebavõrdne teiste lauljate suhtes ja andis neile liiga suure eelise.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles