SOHK STAARISAATES? WAFi laulukooli õpetajat süüdistatakse petmises: see andis neile liiga suure eelise

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Superstaarisaate uue hooaja osalejate esimene kogunemine
Superstaarisaate uue hooaja osalejate esimene kogunemine Foto: Taavi Sepp

«WAFi laulukooli lauljad teadsid juba duettidest, duetipartneritest ja teatrivooru kolmanda vooru lauluvalikutest,» süüdistab anonüümne vihje saatja «Eesti otsib superstaari» lauluõpetajat ja WAFi laulukooli juhti sohi tegemises. «Väga kahju, et sellised jutud liikvel on,» ütleb Maiken. WAFi laulukooli õpetaja Kadri Koppel ja TV3 rõhutavad mõlemad, et tegemist on alusetu laimuga ja toovad välja, et vihje anonüümselt edastanud isiku jutt on ka vastuoluline. 

6. mai hommikul kogunesid Tallinnas asuvasse T1 keskusesse sajad inimesed, kes kõik ihkavad saada järgmiseks Eesti superstaariks. Saate esimesed episoodid on juba eetrisse jõudnud ning mitmed voorud ette salvestatud. Küll aga süüdistatakse nüüd petmises WAFi lauluõpetajat Maikenit, kes on staarisaate algusest olnud üks selle tegijatest, tema treenibki noori lauljaid terve saade.

«Annan teada intsidendist seoses saatega «Eesti otsib superstaari». Laulukooli WAF lauljad ja õpetaja Maiken korraldasid enne voore ja laulude teada andmist laagri, kus Maiken siseinfot teades seda eelisena enda õpilaste heaks ära kasutas,» sõnab Elu24-le anonüümse vihje saatnud isik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles