FOTOD Tallinnas liikuv vene kirjadega auto äratab möödujates tähelepanu. Politsei: palume tal küljeukselt kleebised eemaldada (7)

Elu24
Copy
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Politsei sõnas, et info sõidukist on tänaseks edastatud ka patrullidele.

Ühismeedias ringlevad Tallinna tänavail klõpsatud fotod, kus on näha venekeelsete kirjadega ringi sõitvat musta BMWd.

Kui auto tagaklaasil on kirjas: «Ma olen venelane», siis juhipoolse akna all seisab: «Natsismi vastu võitlemise üksus.»

«Mida p***t?» väljendavad mitmed ühismeedias pahameelt. Fotode alla on tag'itud ka politseinik Maarja Punak.

PPA pressiesindaja Annika Maksimov nentis, et info sõidukist on edastatud patrullidele. «Linnapildis sõidukit märgates kindlasti uurime juhilt, mis eesmärgiga on need kleepsud pandud, ja palume sõiduki küljeuksel olevad kleebised eemaldada,» lisas ta. 

Möödunud aasta märtsis leidis aset sarnane juhtum, kui Tallinnas märgati autot, mille tagaklaasile oli kleebitud sõjasümbolina tuttav Z-täht. Nimelt on samasugune märgistus ka Ukrainas oleval Venemaa sõjaväe rasketehnikal.

Toona võttis Twitteris sõna ka Toomas Hendrik Ilves, kes kirjutas: «Miks peita autonumbrit, kui ta juba kuulutab kõigile, kes ta on?»

Ida-Harju politseijaoskonna menetlustalituse juht Inna Toater tõdes Elu24-le, et politsei vestles sõiduki omanikuga ja viimane lubas kleebise eemaldada. «Teisi inimesi provotseeriv käitumine avalikus ruumis ei ole kuidagi mõistlik ja sellest tuleks hoiduda,» lisas Toater.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles