VIDEO Bussijaama hoonet ramminud «driftikunn» pandi trellide taha (2)

Elu24
Copy
Tallinna bussijaama hoonesse ramminud 21-aastane noormees seisis Harju maakohtu ees.
Tallinna bussijaama hoonesse ramminud 21-aastane noormees seisis Harju maakohtu ees. Foto: Kuvatõmmised Transpordiameti ja Reporteri videodest

Laupäeva, 9. septembri õhtupoolikul kaotas 21-aastane noormees BMW üle kontrolli, sõitis sisse Tallinna bussijaama hoonesse ja lõpetas eluohtliku «drifti» teepiirdes. Eile seisis liiklushuligaan Harju maakohtu ees ning võttis vastu enda karistuse.

Harju maakohus määras eile seitse päeva aresti autojuhile, kes sõitis laupäeval sõbra autoga vastu bussijaama hoone seina ja tekitas liiklusohtliku olukorra. «Sõitsin sõbrale järele ja kuna sõitsin liiga kiiresti, lõi auto vibama,» räägib kohtualune Danila Barankov, kes enda sõnul ei driftinud, vaid lihtsalt kiirustas.

Liikluskaamera salvestiselt näeb, kuidas BMW juht tuiskab Juhkentali tänavalt Odra tänavale, kaotab sõiduki üle kontrolli ning võtab enne teepiirdes lõpetamist endaga kaasa korraliku tüki bussijaama hoone välisfassaadist. Auto trajektoori arvestades on ime, et õnnetuses keegi viga ei saanud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles