«Võimalus teenida vähemalt 3000 eurot!» President Alar Karis ja Eesti Energia tõmmati alatusse petuskeemi (1)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Petuskeemi on kaasatud president Alar Karis ja Eesti Energia. Foto on illustratiivne.
Petuskeemi on kaasatud president Alar Karis ja Eesti Energia. Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock / Eero Vabamägi / Madis Veltman / Elu24 kollaaž

«Mingi uus petuskeem?» küsib tähelepanelik kodanik ühismeediapostituse kohta, milles figureerib esiplaanil Eesti president ja kus Eesti Energia annab väidetavalt igale eestlasele võimaluse teenida vähemalt 3000 eurot. «Kui jätate sellele veebilehele oma telefoninumbri, võib peagi helistada kelm, kes tutvustab end politseinikuna või mõne panga töötajana, et kätte saada teie pangakontoga seotud andmeid,» hoiatab Põhja prefektuuri raskete kuritegude talituse juht Vjatšeslav Milenin.

«Eesti Energia annab nüüd igale eestlasele võimaluse saada Eesti suurima energiaettevõtte aktsionäriks ja teenida vähemalt 3000 eurot,» lubatakse möödunud nädalal ühismeedias ringlema läinud postituses.

«Mingi uus petuskeem?» küsib tähelepanelik vihjesaatja, kes varem taolist reklaami ühismeedias märganud ei ole. Artikli ilmumise ajaks postitust küll enam ei leia, kuid Facebooki leht «Estonia Invest» eksisteerib endiselt, tutvustades end ajakirjana. Lehekülg on loodud 6. septembril ning sellel ei ole mitte ühtegi jälgijat.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles