Oma armuelu kiivalt saladuses hoidev Marveli staar Chris Evans abiellus

Elu24
Copy
Näitleja Chris Evans.
Näitleja Chris Evans. Foto: Reuters/ScanPix

Marveli staar Chris Evans abiellus! 42-aastane näitleja võttis privaatse pulmatseremoonia ajal endale kaasaks 26-aastase näitlejanna Alba Baptista.

Marveli saagas Kapten Ameerikat kehastanud Chris Evans ja Netflixi sarjast «Warrior Nun» tuntud Alba Baptista abiellusid, vahendab Page Six.

Privaatne pulmatseremoonia toimus laupäeval paari kodus Massachusettsi osariigis Bostoni lähedal. Külalisteks olid näitlejate lähedased ja sõbrad, kelle hulka kuulusid ka Marveli staarid Robert Downey jr, Chris Hemsworth ja Jeremy Renner.

Olgugi et külaliste seas olid vaid lähedased, paluti kõigil kirjutada alla vaikimiskokkuleppele ning kohale jõudes tuli loovutada oma telefon.

Evans ega Baptista ei ole pulmade kohta midagi avaldanud.

Näitlejaid peeti esimest korda paariks 2022. aasta novembris, kuid selleks ajaks olid nad väidetavalt koos olnud juba üle aasta. «Nad on armunud ja Chris pole kunagi õnnelikum olnud,» avaldas allikas meediale.

Mõned tunnid pärast uudise avaldamist nähti paari New Yorgis käsikäes jalutamas.

Mõlemad on oma eraelu kiivalt saladuses hoidnud ja nende suhte kohta on vähe teada. Küll aga mainis Evans möödunud novembris, et soovib abielluda. «See on kohe kindlasti midagi, mida ma tahan – abikaasa, lapsed, pere loomine,» avaldas Evans meediaväljaandele People.

Enda suhtest Evans ei rääkinud ja seda pole intervjuudes teinud ka Baptiste. Punasele vaibale pole paar koos astunud. Samas on Evans endast ja kallimast ühismeediasse postitanud ohtralt pilte, kuid seda vaid Instagrami-lugudesse.

Esimest korda jagas Evans oma nüüdsest abikaasast pilte tänavu veebruaris, kui ta postitas sõbrapäeva puhul Instagrami-lugudesse mitmeid ühiseid fotosid. 

Evans on Hollywoodis tuntud juba aastaid, kuid ka Baptistal on selja taga üsna ilmekas karjäär. 2020. aastal jõudis näitlejanna IMDb andmebaasis tolle aasta läbimurdestaaride esikümnesse. Näitlejanna ema on tõlk ja Baptiste ise räägib viite keelt, milleks on portugali, inglise, saksa, prantsuse ja hispaania keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles