Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«Kui sinna lähete, olgu teil korralik elukindlustus.» Naisele tormati Tervise Paradiisis otsa, tagajärjeks luumurd ja liigesest väljas käsi (1)

Copy
Tervise Paradiisi veekeskus Pärnus.
Tervise Paradiisi veekeskus Pärnus. Foto: Tervise Paradiis

Lavastaja Gerda Kordemetsa perekonnas juhtus juuli lõpus traagiline õnnetus, kui tema sõbranna võttis kaasa Kordemetsa lapselapse ja läks sulistama Pärnus asuvasse Tervise Paradiisi veekeskusesse.

«Järgmisel hetkel tormas keegi sõbrannale otsa ja ta kukkus – siledal põrandal rahulikult seistes.» Lavastaja sõnul on keskuse suhtumine olnud hoolimatu ja külm, kuid Tervise Paradiis selgitab, et nemad pole kahetsusväärses õnnetuses süüdi ning lugu kirjeldades on asjaolusid väänatud.

«See ei ole õnneliku lõpuga lugu,» alustab lavastaja Gerda Kordemets kulutulena levivat Facebooki postitust. Lugu leidis tema sõnul aset tänavu suvel Pärnus.

Gerda Kordemets kirjutab, et suvel pidi ta sagedasti tõdema, et suvine teeninduskultuur suvepealinnas on keskeltläbi kehv. «Mis sa teed? Ajutine, väljaõpetamata tööjõud, väsinud ja vihane, sest koroona on läbi ja klientide hordid tagasi.»

Tagasi üles