KISKUS HAAVAD LAHTI Brigita Anton Jan Uuspõllust «Öökülalise» saates: näha oli, et ta ei olnud õnnelik... (3)

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Brigita Anton
Brigita Anton Foto: Taavi Sepp / kollaž

«Muidugi oli kurb vaadata, teades, mis seal taga tegelikult oli sellel ajal. Mingi osa elust on lihtsalt välja lõigatud... See kiskus tunded lahti, mis olid juba pigem vaibunud,» räägib Brigita eilsest «Öökülalise» saatest, kus Jan Uuspõld lahkas nendevahelist armumist ning avaldas põhjuse, miks ta läks naise ja lapse juurde koju tagasi. Lisaks avalikustab Brigita, milline on nende suhtlus Janiga praegu.

Eile esilinastus Kanal 2s juba enne eetrit skandaale tekitanud «Öökülalise» saade, kus Mart Normet läks külla Jan Uuspõllule, et arutada, mis siis suvel tegelikult juhtus, kuidas Jan Brigita Antonisse armus ning miks ta otsustas suhte lõpetada ja tagasi naise ja lapse juurde kolida.

Algul pidi eetrisse jõudma saade Uuspõllu ja Brigitaga, kus Mart veetis nendega kaks päeva ja kaks ööd, kuid augusti algul andis Uuspõld meediale teada, et nende suhe on läbi. Siis tuli ilmsiks, et ühine saade heideti kõrvale ja Jani osa filmitakse uuesti. «Väga lõbus oli, olime seal kõhud kõveras. Mul on isegi kahju, et nüüd ei näegi seda keegi,» jagas Brigita toona.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles