«See on uskumatu!» Karl-Erik Taukar avastas saate abil, et on sugulane armastatud Eesti meeslauljatega

Elu24
Copy
Karl-Erik Taukar.
Karl-Erik Taukar. Foto: Dmitri Kotjuh

«Tahaksin endale sellist sugulast, keda ma juba tunnen,» tunnistab kümmekond aastat tagasi superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud Karl-Erik Taukar, kes asus koos «Sinu uue sugulase» saatejuhi Anna Pihliga oma juuri otsima. 

Armastatud muusik Karl-Erik Taukar usub, et just muusikapisiku on ta pärinud pigem oma ema perekonnast. Ema Karin on konservatooriumiharidusega klaveriõpetaja, vanaema Helga on elupõline koorilaulja ja vanavanaisa Johannes oli küll ametilt juuksur, aga esines hobikorras operettides, vahendab Menu

Kolmandas klassis toimus tulevase artisti elus suur muutus. Karl-Erik kolis pealinna isa juurde, asus õppima Tallinna 21. kooli muusikakallakuga klassi ja moodustas oma esimese bändi Sölgie Ämbor.

Sellele vaatamata oli pere jaoks paras üllatus, kui Taukar otsustas 2012. aastal osaleda telesaates «Eesti otsib superstaari» ning pälvis neljanda koha.

Suguluses Üllar Jörbergiga

Kui harutada Karl-Eriku harrastusoperetilauljast vanavanaisa Johannese ema liini, siis selgub, et ühe esivanema järgi on nime saanud lausa terve küla. Nimelt oli üheks esiisaks Oti Mihkli Anton või Oti Mihkli Ando, kelle nime kannab praegu Aindu küla. Sama härrasmees oli ühtlasi esiisaks veel ühele muusikule - Üllar Jörbergile.

Isapoolsest suguvõsast on Karl-Erik Taukar suguluses Robert Linnaga. Nende juured jooksevad kokku Peipsi lähedal Avinurmes Ulvi külas, kus 19. sajandil elasid esivanemad Andres ja Kai Liis. Kuna muusikute ühine vereliin läheb Roberti ema kaudu, on Karl-Erik Taukar sugulane ka Reet Linnaga.

Lisaks selgus, et Taukari kaugeteks sugulasteks on ka Tanel Padar ja varalahkunud Alo Mattiisen.

Saatesarja kogu uus hooaeg on vaadatav lisaks ERRile ka Elisa Huubis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles