Jan Uuspõld pakkis asjad ning kolis tagasi naise ja lapse juurde. «Ka kaine peaga tehakse lollusi...» (9)

Chrislin Metsanurm
Copy
Jan Uuspõld
Jan Uuspõld Foto: Kuvatõmmis saatest

Augusti algul andis näitleja Jan Uuspõld teada, et tema värske suhe noore kallima Brigita Antoniga on läbi. «Noo minu... nagu noh armumine ja see ongi huvitav, et see nii tulla võib, sest ma polnud sellega arvestanud,» tunnistab näitleja avameelses «Öökülalise» telesaates, et tänaseks on ta tagasi kolinud oma abikaasa ja väikese tütre juurde. «Ma ei tea mis see keskeakriis tähendab, aga võib vist nii öelda.»

«Siin ma elan heade inimeste armust,» juhatab armastatud näitleja Jan Uuspõld sisse «Öökülalise» saatejuhi Mart Normeti, kes on tulnud üheks ööks ja üheks päevaks näitleja juurde Nõmme metsade alla külla. «Need on siis tütar ja naine?» viitab Normet oma küsimusega sellele, et alles hiljuti elas Uuspõld koos oma noore kallima Brigita Antoniga.  

Normet räägib, et «Öökülalise» võte lepiti juba kokku juba kevade hakul, kuid vahepealse aja jooksul on Uuspõllu elus olnud tormilised ajad. «Kui sa näed, et on üks inimene, kes  ainult sind vajab ning tal ei ole teist varianti,» räägib näitleja, viidates oma väikesele türele. Ta lisab: «Siis ei ole ka mul valikuvariante ja nii palju mul ikka mõistust peas on.»

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles