INTERVJUU 29-aastane Märjamaa mees põrutab: spirituaalsed valed muutsid mu elu s*****ks (2)

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Jarmo Liukanen nimetab end töötuks filosoofiks, kes täna tunnistab, et hasartmängude mängimine ja tagumike armastamine ei tee teda vähem spirituaalsemaks.
Jarmo Liukanen nimetab end töötuks filosoofiks, kes täna tunnistab, et hasartmängude mängimine ja tagumike armastamine ei tee teda vähem spirituaalsemaks. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @hetke.puiestee

«Viimaste aastate jooksul on eesti inimestel tekkinud suurem huvi vaimsete teemade vastu. Kuna see valdkond alles küpseb ja inimesed spirituaalsusega kaasnevaid ohte ei teadvusta, siis hüppavad paljud «pea ees vette»,» räägib Jarmo Liukanen, kes peale aastaid spirituaalsete praktikate kasutamist küsis endalt: kas need annavad mulle seda, mida arvasin, et annavad? Nüüd naasis mees pahede juurde, teades, et see ei tee teda vähem spirituaalseks.

Märjamaalt pärit 29-aastane Jarmo Liukanen on vastuoluline mees. Kui ta kaheksa aastat tagasi ärevushäirete tõttu «ülispirituaalsele teele» asus, ei osanud ta arvata, et täna paljastab ta inimestele «spirituaalseid valesid», mis tema elu halvemaks muutsid, miks meditatsioon on pettus ning millised ohud kaasnevad end liigsesse spirituaalsusesse kaotamisega.

Jarmo jagab enda kogemusi ja õppetunde nii oma Instagrami kontol Hetke Puiestee kui ka Youtube'i kanalis, kuhu postitab podcast'e, mille teemad ulatuvad sügavamõttelistest aruteludest kuni naiste pepude ja eluliste teemadeni suhete ja vaimse tervise valdkonnas.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles