Kallas torkas Vogue'ile antud intervjuus Jüri Ratast? «See iseloomustab eeskätt Reformierakonna esimehe arrogantsi ja ülbust.» (4)

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
19.01.2022. Tallinn. Erakondade esimeeste debatt elektrikriisi küsimuses saates «Esimene stuudio». Kaja Kallas ja Jüri Ratas. Foto: Eero Vabamägi, Postimees
19.01.2022. Tallinn. Erakondade esimeeste debatt elektrikriisi küsimuses saates «Esimene stuudio». Kaja Kallas ja Jüri Ratas. Foto: Eero Vabamägi, Postimees Foto: Eero Vabamägi

Kreeka Vogue’ile antud intervjuus vihjas peaminister Kaja Kallas ühele teisele Eesti poliitikule, keda ta just heas valguses ei kirjeldanud. «Kui võtta ette mu meeskolleegi, vastaspartei juhi CV, näete, et tema esimene ametialane amet oli parlamendisaadik, järgmine minister ja ta räägib ainult ühte keelt.» Tekstist jääb mulje, et Kallas võis viidata Jüri Ratasele, kes aga väidetega ei nõustu. «Kui rääkida võõrkeeltest, siis neid võiks alati rohkem osata, aga ma arvan, et nii inglise kui vene keelega ma saan hakkama.»

 

Hiljaaegu skandaali sattunud peaminister Kaja Kallas andis Kreeka Vogue’ile intervjuu, kus teemaks tuli nii poliitika, NATO peasekretäri ametikoht kui eraelu.

Usutluses räägiti ka naiste osalemisest riigijuhtimises. «Oma CV järgi oli mul neliteist aastat töökogemust erasektoris, olin osanik kahes Eesti suurimas advokaadibüroos, Eesti parlamendi ja Euroopa Parlamendi liige, majanduskomisjoni esimees ja räägin mitut võõrkeelt. Kui võtta ette mu meeskolleegi, vastaspartei juhi CV, näete, et tema esimene ametialane amet oli parlamendisaadik, järgmine minister ja ta räägib ainult ühte keelt. Kuid minu enda võimed seati kahtluse alla.»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles