500 KLEITI Lauljad, presidendiprouad ja ministrid: tuntud Eesti inimesed annetavad oma kleidid heategevuseks (1)

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
Annetuse on teinud presidendiproua Sirje Karis ning oma presidendi vastuvõtul kantud kleidid on oksjonile pannud ka Katre Aas ja lauljatar Gerli Padar
Annetuse on teinud presidendiproua Sirje Karis ning oma presidendi vastuvõtul kantud kleidid on oksjonile pannud ka Katre Aas ja lauljatar Gerli Padar Foto: Erakogu/Kollaaž

Heategevuslik kleidioksjon tuleb taas, sel korral kogutakse raha kompuutertomograafi jaoks. Oma panuse on juba andnud paljud südamlikud eestlased ja piduliku annetuse saab teha igaüks! «Täna saan kokku Anne Veskiga. Kui kolm aastat tagasi toimunud oksjonil andis ta kleidid, siis nüüd on ta lubanud ühe toreda ussinahkse piduliku lilla pintsaku,» sõnab kampaania eestvedaja Katri Link rõõmsalt.

 

Heategevuslik kleidi- ja lipsuoksjon «500 kleiti» toimus esimest korda 2020. aastal, kui koguti raha Eesti Vähiliidu uue 3D-mammograafi jaoks.

Nüüd tuleb oksjon taas ning kleite hakkas kampaania algataja ja eestvedaja Katri Link koguma 30. augustil. Sel korral kogutakse raha Eesti Vähiliidule hädavajaliku kompuutertomograafi soetamiseks. Kokku kogutud kleidid ja lipsud müüakse novembris maha osta.ee keskkonnas heategevuslikul oksjonil.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles