Peagi emaks saav Liis Lemsalu kergitab saladuseloori: üks väga tuntud inimene olevat panustanud raha selle peale, et tuleb tüdruk

Elu24
Copy
Lapseootel Liis Lemsalu Pühajärve jaanitulel
Lapseootel Liis Lemsalu Pühajärve jaanitulel Foto: Taavi Sepp

Peagi emaks saav lauljatar Liis Lemsalu väisas raadiot Sky Plus, kus otse loomulikult tuli teemaks ka lapseootus.

Muusik Liis Lemsalu teatas juuni lõpus, et ootab elukaaslase Karl-Erik Koduga last. «1 + 1 = 🐣. Meie kõige ilusam saladus!» kirjutas ta Instagrami postituse pealkirjas. Fotol poseeris ta armsalt valges kleidis, hoides õrnalt oma kasvavat beebikõhtu.

Sky Plusi hommikuprogrammis uuris saatejuht Alari Kivisaar, kas Lemsalu äsja ilmunud lugu «Planeet L» on vihje beebi nimele. «Vot seda ma ei tea,» vastas lauljanna küsimusele, kas lapse eesnimi algab l-tähega. Küll aga nentis ta, et nimi on lapsele üsna kindlalt olemas.

Lapse sugu ei soostunud ta aga raadioeetris avaldama. «Ei, ma arvan, et ma ei ütle ära, sest seda on nii põnev näha, kuidas inimesed on täiesti pinges sellest kõigest,» naeris ta.

Maris Järva öeldu peale, et sünnib tüdruk, puhkes Lemsalu naerma. «Kust sa võtad seda?» küsis ta. «Ma mõtlesin, et see on nii loogiline, et sa peaksid tüdruku saama,» põhjendas Järva väljaütlemist.

«Ütleme nii, et mulle on väga palju huvitavaid pakkumisi tehtud. Igast nurgast. Ma ütlen ausalt, et üks väga tuntud inimene ütles mulle, et tema on pannud raha – ma ei saanudki aru, kas ta tegi nalja –, selle peale, et tuleb tüdruk, ja et ma nüüd ei petaks teda,» nentis lauljatar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles