Järvamaal veoautolt löögi saanud rattur hukkus

Elu24
Copy
27.06.2022, Tallinn. Sümbolpilt Politsei- ja kiirabiautost. Foto Madis Veltman, Postimees
27.06.2022, Tallinn. Sümbolpilt Politsei- ja kiirabiautost. Foto Madis Veltman, Postimees Foto: Madis Veltman

Täna toimus Järvamaal Taadikvere külas raske liiklusõnnetus, kus veoautolt sai löögi jalgrattur, kes hukkus saadud vigastustesse.

Häirekeskusele tuli kella 15.46 ajal teada raskest liiklusõnnetusest Järvamaal, kus 53-aastane jalgrattal liikunud mees oli saanud löögi veoautolt, mida juhtis 62-aastane mees, kes oli kaine ja omas kehtivat sõiduõigust. Sündmuskohale saabunud kiirabil ei õnnestunud jalgratturi elu päästa.

Politsei vanemkomissar Kaire Välba sõnas, et traagilise kokkupõrke põhjused selgitatakse välja uurimise käigus. «Kindlasti on see järjekordne meeldetuletus kõigile liiklejatele, et alati tuleb olla tähelepanelik ning valmis selleks, et eksida võivad ka kaasliiklejad,» ütles Välba.

Liiklusõnnetus juhtus teelõigul, kus suurim lubatud sõidukiirus on 90 km/h.

Elu24-le laekus vahetult peale liiklusõnnetust tehtud video, kus on näha nii rekat kui ka ratturit, kelle eest meedikud hoolt kannavad. «Kui mina sündmuspaigast mööda sõitsin, ei olnud veel politseinikke kohal. Mingi naine reguleeris liiklust,» ütleb video saatja. «Reka esinurk oli katki, nende vahel on julm sõita, praegu on tuul ka väljas,» lisab ta.
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles