TikToki otseülekande ajal autodega võidu kihutanud «staarid» peavad politseile aru andma

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis TikTokist @koobelrobert

«Go-go! Ära tule ette! Ma surun su teelt välja kui vaja!» Ka TikToki kommentaariumis õhutati kihutajaid takka. Politsei nentis, et isikud kutsutakse vähemalt ühele tõsisele vestlusele.

TikToki platvormile on üles riputatud otseülekande salvestis, kus kaks kasutajat – ColaQueen ja Martin P – õhtupimeduses üksteise sabas auto pedaalidele valu annavad.

«Siin on su viimane võimalus mööda minna! Pussy (argpüks – toimetus)!» räägivad nad omavahel, samal ajal kihutamist jäädvustades. Kiirused pürgivad kohati üle 120 km/h. «Go-go! Ära tule ette! Ma surun su teelt välja kui vaja! Sa ei tohi ette tulla, sa pead oma rajal olema!» 

«Ära tule ette!»
«Ära tule ette!» Foto: Kuvatõmmis TikTokist @koobelrobert

Videoklipis on näha, kuidas mõni otseülekande vaatajatest suisa õhutas kihutajaid. «Cola, anna minna nüüd!» kommenteeris üks vaataja. 

TikTokki postitatud video juurde on jäetud ohtralt kommentaare. «Ebanormaalsuse tipp! Loodetavasti tuleb päev, kui otse live'is näeb nendelt lubade käest võtmist,» kurjustatakse video all. «Täielik arulageduse tipp,» kirjutab ka tõsielusaatest «Rannamaja» tuntuks saanud Oskar Süvari.

PPA pressiesindaja Annika Maksimov nentis, et konkreetne video ei olnud politseini veel jõudnud. «Suuremate sotsiaalmeediasse postitatud liiklusrikkumiste puhul, kui meil õnnestub rikkuja isik tuvastada, kutsume nad kindlasti vähemalt ühele tõsisele vestlusele,» sõnas Maksimov. 

Kasutaja ColaQueen taga peitub vöidetavalt Irma Voolma. Ka tema TikToki kanalilt leiab ühe video, kus autodega joone tagant kiirendatakse. Klipil on tänaseks üle 55 000 vaatamise.

«Vastab tõele, et kasutaja on ColaQueen,» kinnitas ta toimetusele, ent ei soostunud kõnealuse videoklipi tagamaid selgitama. «Ei soovi kommenteerida.»

«Cola, anna minna nüüd!»
«Cola, anna minna nüüd!» Foto: Kuvatõmmis TikTokist @koobelrobert
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles