LIIKMESTAATUS JA VIP-TEENINDUS Gloria loob uue standardi Tallinna maitse- ja meelelahutusmaailma ööellu

Elu24
Copy
Gloria avab uksed 15. septembril, Müürivahe 2 aadressil.
Gloria avab uksed 15. septembril, Müürivahe 2 aadressil. Foto: Karen Härms

Gloria on olnud erakordse teeninduse ja särava meelelahutuse etalon läbi aastakümnete – 1937. aastal sündis samas kohas öölokaal «Dancing Paris». Nüüd, uuenduslikult, avab Gloria end 15. septembril veelgi eksklusiivsemal ja modernsemal kujul: sellest saab Tallinna ekstravagantne boutique-klubi, kus kahel korrusel kõlab resident DJ-de esitusel kaks erinevat muusikastiili, esinevad parimad artistid ja terve öö saab nautida restorani kvaliteediga menüüd.

Kaasaegne meelelahutuspaik toob endaga kaasa uuendusliku lähenemise klubikultuurile. Ühekordse sissepääsu ostmisel kingib Gloria kõikidele külastajatele liikmestaatuse, mis kehtib kuu aega. Olulist tähelepanu pööratakse VIP-teenindusele ja külalistel avaneb võimalus jagada lava DJ-ga. Klubisse on sissepääs alates 24. eluaastast.

Uuenenud Glorias on uudne lähenemine ka avamisaegadele. «Meie eesmärk on, et õhtut saaks nautima tulla kohe pärast teatris- või restoraniskäiku ning kus ka kõige nõudlikum publik saaks väärikalt aega veeta. Pakume oma klubiliikmetele glamuurset interjööri, restoranimenüüd ja esmaklassilisi üritusi,» kirjeldab Gloria tegevjuht Timo Tirs uut kontseptsiooni.

Legendaarse Gloria eestvedaja Dimitri Demjanov näeb, et loodav visioon taaselustab paiga ajaloolist väärikat olemust. «Kordumatul moel seob Gloria ühte valdkonna parimad kogemused, jätkab oma eelkäija traditsiooni ning pakub üheskoos ajatut glamuuri, restoranimaitseid ja meelelahutust üheskoos. Eriürituste raames seome klubiõhtuid Bocuse D’Ori osavõtjatega ja toome kohale ka maailmakuulsaid Michelini restoranide tippkokkasid,» räägib Demjanov.

Gloriat on ajalooliselt külastanud prints Charles, The Rolling Stones, David Copperfield ja paljud teised silmapaistvad isikud. Nüüd kirjutatakse Tallinna maitse- ja meelelahutusmaailma unikaalne ja särav peatükk – uuenenud Gloria avab uksed 15. septembril, Müürivahe 2 aadressil.

Restoran Gloria. Müürivahe 2, Tallinn.
Restoran Gloria. Müürivahe 2, Tallinn. Foto: Karen Härms

Restoranile on omanimelise loo teinud ka räpipunt 5MIINUST. Just seal filmiti ka muusikavideo loole «gloria».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles