FOTO «Ma leidsin Rimis midagi, mis ei ole kallis!»​ Tallinna toidupoe leid üllatas netirahvast

Copy
Rimi pood
Rimi pood Foto: Margus Ansu

«Ma juba ootan 0-sendist teed,» naljatles üks Redditis Rimi teepaki hinna üle. Rimi hankespetsialist kommenteeris Limonile, et tee on alati nende parimate hindadega toodete nimekirjas.

«OMG. Ma leidsin midagi Rimis, mis ei ole kallis!» jagab Tallinnas asuvas Rimis üllatunud klient. Ta avastas poest ürdi-piparmünditee, mille hinnaks on vaid kolm senti. Leidu jagas ta ka Redditis. «Mida p****t? 3 senti pakk?» imestavad mitmed.

Üks Redditi kasutaja lisas foto ka kaks senti maksvast ürdi-kummeliteest. «Ma juba ootan 0-sendist teed,» naljatleti seejuures. «K***t, maksin üle, eile sain 3 sendiga,» lisas teine.

Kolm senti maksev ürdi-piparmünditee. 
Kolm senti maksev ürdi-piparmünditee. Foto: Kuvatõmmis Redditist.

Mitmed uurivad kommentaariumis, kuidas kaks senti maksev tee maitseb. «Ma olen juba ligi nädal aega seda joonud, siiamaani elus, meel on hea, tunne on kõva. Palavalt ei soovita, aga kärab kah,» nendib üks teejooja kommentaariumis. Teine aga lisab, et kummelitee on nagu kummelitee ikka.

Rimi Eesti hankespetsialist Talis Raak kommenteeris Limonile, et see ei ole viga, vaid tegelikkus. «See toode on meie alati parimate hindade nimekirjas ja me jälgime selle hinda kogu aeg,» nentis Raak, lisades, et tänaseks on ka hind langenud.

Kaks senti maksev ürdi-kummelitee!
Kaks senti maksev ürdi-kummelitee! Foto: Kuvatõmmis Redditist.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles