Valge kunstkuusk: miks valida ja kuidas dekoreerida

Kaup24
Copy
Foto: © Getty Images via canva.com

Pühad pole õiged, kui toas pole jõulukuuske. Miks valida sel hooajal just valge kunstkuusk ja kuidas see dekoreerida nii, et luua koju pilkupüüdev kaunistus? Ammuta inspiratsiooni ja kaunista jõulupuu helgeteks jõuludeks koos oma perega.

Miks valida valge kunstkuusk?

Valge kunstkuusk sümboliseerib kerge lumevaiba alla jäänud kuusepuud, mis võluvad looduses paljude eestlaste südameid. Too see sama ilu oma tuppa ja vali valge kunstkuusk, et kaunistada kodu helgetes heledates toonides. Valged jõulupuud sobivad hästi minimalistlikku interjööri, milles domineerivad külmad toonid nagu hall ja valge. Aga samuti saab sellest keskne interjööri kaunistus tumedates toonides ruumis, paistes väga hästi oma kontrastse värviga välja.

Teiseks väga oluliseks eeliseks on see, et valge kunstkuusk tõstab kõik sinu lemmik jõuluehted veelgi rohkem esile. Heledas toonis jõulupuud on ideaalseks lõuendiks kuldsete, punaste, roheliste ja muudes värvides ehete eksponeerimiseks. Rääkimata kõikidest heledates toonides kaunistustes, mis annavad jõulupuule tekstuuri, sügavust ja sära.

Kolmandaks: vähem oluline pole ka see, et nii roheline kui ka valge kunstkuusk on hooldusvaba. Kui naturaalsed jõulupuud hakkavad okkaid maha ajama, siis kunstkuusega seda probleemi ei ole. Samuti ei pea kunstkuusele vett lisama.

Kui sinu valikuks on kunstkuusk, siis erinevas suuruses ja värvis jõulupuud leiad Kaup24 ja Hansaposti e-poodidest. Mine heida pilk peale ja vali välja kuusk, millega tänavu oma kodu kaunistada!

Tõsta valge kunstkuusk esile õigete kaunistusega

Selleks, et valge kunstkuusk säilitaks koos valitud ehetega kerge ja heleda väljanägemise, kasuta valges, hõbedas või pastelsetes värvitoonides ehteid. Kombineeri erinevaid värve ja sobita neid omavahel kokku kasutades värviratast. Samuti soovitame kasutada nii väiksemaid kui ka suuremaid ehteid, et anda kogu kuusele rohkem dimensiooni, ja tekstuuri lisamiseks kasutada nii klaasist, plastikust, puidust ja teistest materjalidest ehteid.

Ära unusta ka seda, et kuusejalg on sama oluline kui kõik välja valitud ehted. Tervikliku tulemuse saavutamiseks võiks ka valge kunstkuuse jalg olla pigem heledates toonides. Selle ümber ja kuuse alla võid asetada ka pehme vaiba, laternad kui ka muud kaunistused, et kujundada kaunis jõulunurk.

Kuidas valida sobiv valge kunstkuusk? Kui soovid täiuslikku tulemust, vali kõrge ja paksude okstega valge kunstkuusk. Veendu alati selles, et valge kunstkuusk on parajas mõõdus sinu elutoaga. See ei tohiks olla liiga suur, sest muidu ei anna soovitud tulemust ja puu näeb ruumis kohmakas välja. Kui otsid midagi, millega kaunistada väike nurk oma kodus või kontoris, siis eelista väikest jõulupuud, mille saab asetada kapi või laua peale.

Copy
Tagasi üles