«See pole esimene kord!» Mustamäel näppab kellegi kuri käsi õues kuivavat pesu

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: shutterstock.com

«Täiesti ajuvaba, nii nõme tunne,» sõnab Mustamäel elav naine, kes pani hommikul õue pesu kuivama, kuid mõned tunnid hiljem sellele järele minnes oli pesu juba nöörilt kadunud.

«Lähed pärastlõunal õue, et tood hommikul sinna kuivama viidud pesu tuppa, ja siis seisad seal nööride ees ja mõtled, kas ma siis tõin selle pesu siia kuivama või tõesti ei toonudki või mis värk on...» kirjutab Mustamäe elanik ühismeedias. «Tõin, aga kellelgi oli neid asju rohkem vaja ja jõudis ärakorjamisega minust ette.»

Naine on üsna nördinud, ent ei oskagi reageerida. «Ma isegi ei oska vihastada selle peale. Olgu siis õnnelik! Tuleb vist ikka kuivatit hakata kasutama.»

Elu24-le sõnab tallinlane, et see pole sugugi esimene kord, kui kellegi pesu on Mustamäel kortermajade vahelt jalutama läinud. «Ema hoiatati eelmisel nädalal, aga ma lootsin, et minu pesu pole kellelgi vaja.»

«Mul oli seal kolm koerte tekki ja kaks pleedi. Ma lootsin, et koerte tekke ei võeta. Täiesti ajuvaba, nii nõme tunne,» kurvastab ta. «Hoiatuseks siis ka teistele Mustamäe elanikele, et liigub meil siin ka selliseid inimesi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles