SAATUS SEKKUS Narkokahtlusega Bulgaarias viibiv eestlane: sain infarkti

Copy
Margus Tikk Bulgaaria meediakanalile intervjuud andmas.
Margus Tikk Bulgaaria meediakanalile intervjuud andmas. Foto: Erakogu

Bulgaarias kogu suve viibima pidanud Eesti mees Margus lootis pühapäeval lõpuks kodumaale jõuda. Lennupilet oli valmis ostetud, kuid saatus sekkus ning lennukile eestlane sel päeval tervislikel põhjustel ei jõudnudki, kuna sattus hoopiski haiglasse. «Sain infarkti,» ütles Margus laupäeva õhtul. «Eks see on kogu selle jama tulemus. Ma ei jaksa siin enam olla!» räägib Margus esmaspäeva hommikul intensiivravi palatist.

Augusti keskpaigas teatas eestlane Margus ühismeedia kaudu, et on olnud alates mai keskpaigast Bulgaarias lõksus ning ei saa enam kuidagi kodumaale tagasi. Mai keskel pidas kohalik politsei Marguse autoroolis kinni, kontrollis dokumente ja tegi ka alko- ja narkotesti. «Alko näitas 0, aga narkotest näitas, nagu oleksin juhtinud autot kokaiinijoobes, mis on võimatu,» sõnas Margus, lisades, et ta pole kunagi elus narkootikume isegi mitte proovinud. 

«Narkotesti tegemine nägi välja selline, et nühiti mingit vatitupsukest igeme ja huule vahel umbes neli minutit edasi-tagasi. Pärast tehti vereanalüüs. Küsiti, kas soovin vereanalüüsi, ja muidugi ma nõudsin vereanalüüsi,» rääkis ta. Märkimist väärib asjaolu, et Margus ootab juba kevadest saadik neid vereanalüüsi tulemusi, mis peaksid kinnitama või ümber lükkama politsei tehtud narkotesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles