33 AASTAT LÕIKAMATA Ameeriklanna püstitas oma 172-sentimeetriste juustega rekordi

Inna-Katrin Hein
Copy
Ameeriklanna Tami Manis, kellel on eest ja külgedelt lühikesed, kuid tagant pikad juuksed. Ta tagumiste juuste pikkus on 172,7 sentimeetrit, millega ta püstitas Guinnessi rekordi
Ameeriklanna Tami Manis, kellel on eest ja külgedelt lühikesed, kuid tagant pikad juuksed. Ta tagumiste juuste pikkus on 172,7 sentimeetrit, millega ta püstitas Guinnessi rekordi Foto: shutterstock.com

Kuidas on võimalik, et 33 aastat ei lõika juukseid? USAs Tennessees elav Tami Manis teab, kuidas, sest ta püstitas oma juustega Guinnessi rekordi.

58-aastane Manis rääkis oma teest ühe ebatavalisema Guinnessi rekordi saavutamiseni. Rohkem kui 40 000 maailmarekordit sisaldava andmebaasi pidamise poolest tuntud organisatsiooni avaldatud intervjuus paljastas ta, kuidas rokkbändi 'Til Tuesday 1985. aasta laulu «Voices Carry» muusikavideo inspireeris teda kasvatama oma juukseid tagant eriti pikaks, teatab The Guardian.

«Tüdrukul oli rotisaba,» ütles rahvaterviseõde Manis Knoxville'ist, kus asub ka Tennessee ülikool. «Ja ma tõesti tahtsin sellist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles