ABIELU LÄBI, MEES TAGAOTSITAV! Laura Kõrgemäe vanglas sõlmitud abielu varises kokku (4)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Laura Kõrgemäe
Laura Kõrgemäe Foto: Kaader videost

2021. aasta novembris abiellus Laura Parik (endise nimega Kõrgemäe) Tallinna vanglas viibinud Ranner Kausiga. Nüüd aga ilmnes, et paar on tänavu juulis oma abielu lahutanud ning mees on tagaotsitav.

2021. aasta novembris avaldas Õhtuleht, et endine modell ja modelliagentuuri juht Laura Parik (endise nimega Kõrgemäe) abiellus vanglamüüride vahel. Nimelt tabas fotograafi silm Laura 4. novembril valge kleit käes Tallinna vangla väravate poole sammumas.

Õhtulehe toimetusele sõnas aga eksmiss toona, et ei abiellunud, vaid käis hoopis enda lapsepõlvesõbraga kohtumas.

Abieluvararegistrist nähtub, et 4. novembril 2021. aastal abiellunud paar on tänaseks lahku läinud. Abielu lahutati 14. juulil. 

Toimetusele jäi Laura paraku tabamatuks. 

Laura Kõrgemäe
Laura Kõrgemäe Foto: Erakogu

Tagaotsitav

Korduvalt karistatud Ranner Kausile mõisteti 2016. aastal kuue ja poole aastane vangistus narkootilise aine suures koguses ebaseadusliku käitlemise eest. Politsei on aga 2022. aasta sügisel vanglast vabanenud Kausi tänavu veebruaris tagaotsitavaks kuulutanud. Seda kohtuotsuse mittetäitmise tõttu. 

Ranner Kaus
Ranner Kaus Foto: politsei.ee

Enne Ranner Kausiga abiellumist oli Laura abielus Karel Parikuga. 2020. aasta 5. oktoobril sõlmitud abielu lahutati aasta hiljem 27. augustil.

Juba mõne kuu möödudes abiellus ta vanglamüüride vahel Ranner Kausiga.  

Laura Kõrgemäel on üheksa-aastane poeg investeerimispankur Veikko Maripuuga, kellest eksmiss läks lahku 2013. aastal. Kihlatud on ta olnud ka kasiinoärimees Armin Karu poja Erik Karuga, kellega plaanis pulmi 2014. aastal.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles