TERE, KOOL! Eesti staarid jagavad tarkusepäeva puhul armsaid klõpse ja fotomeenutusi (1)

Elu24
Copy

Tarkusepäeval täitus ühismeedia nii vahvate meenutuste kui ka kooliteed alustavate põngerjate fotodega. 

Muusik Paul Neitsov jagab Instagramis imearmsat fotot koos tütrega, kes alustab kolmandat klassi Tartu katoliku hariduskeskuses.

«Meie pesamuna on ka nüüd koolilaps!» jagab Birgit Sarrap, kelle tütar Helin astus esimesse klassi. Tema ja Indrek Sarrapi poeg Simeon istub samuti taas koolipinki. 

«Kuhu see aeg küll lendab... Samas on ju nii ilus aeg ees ootamas ja kui tore on seda sära ja elevust väikse koolijütsi silmades näha...» jagas lauljanna, soovides toredat tarkusepäeva ja põnevat uut kooliaastat kõikidele õpilastele, õpetajatele ja lastevanematele. «Olete kõik nii tublid!»

Euroopa Parlamendi saadik Urmas Paet jagab Instagramis vahvat retroklõpsu kooliajast.

«Suvi on läbi, imeilusat uut kooliaastat meile, sipsikud,» soovib ka taas koolipinki istuv seltskonnastaar Brigitte Susanne Hunt. «Tean, et kuskil jookseb eraelu, avaliku huvi ja niisama uudishimu piir. Kuskilt jookseb piir, millisel hetkel lõppeb kriitika ja algab vaimne vägivald. Kuskilt jookseb ärieetika ja seaduserikkumine. Tahan välja selgitada, kus see piir juriidiliselt asub,» nentis Hunt, avalikustades, et alustab sügisest juuraõpinguid. 

Brigitte Susanne Hunt
Brigitte Susanne Hunt Foto: Kuvatõmmis Instagram story'st

Armsat klõpsu lastega jagavad ka Aldo Järvsoo ja Tanel Veenre.

Aldo Järvsoo ja Tanel Veenre lastega.
Aldo Järvsoo ja Tanel Veenre lastega. Foto: Kuvatõmmis Instagramist/Aldo Järvsoo

Lauljatar Synne Valtri postitas toreda foto koos tütre Sandriiniga, kes asub õppima 12. klassi. «Imeilusat viimast kooliaastat, pisike,» soovib uhke ema. 

Synne Valtri
Synne Valtri Foto: Kuvatõmmis Instagram story'st

Armsa fotoga soovib head tarkusekuud ka Egle Nabi. «September on paljudele erineva tähendusega. Kes alustab ise õppimist, kes saadab teised õppima, kes nutab suve taga, kes ootab uut trennihooaega!» nendib ta postituses. «Mina saadan kaks last lasteaeda, ühe kooli kuuendasse klassi ja alustan sügisel uut trennihooaega!»

«Mu süda läks päriselt kooli!» hõiskab Anni Rahula ühismeedias, sest tema ja abikaasa Tomi Rahula esiklaps läks esimesse klassi. «Nii vapper! Nii lõbus! Nii asjalik! Nii uudishimulik! Ole edasi SINA, mu väikene, kes alati kuidagi nii suur tahtnud olla on,» jagab Anni.

«Isegi kui ta vast ise ootas seda hetke sellest «palun veel matemaatika» küsimisest neli aastat tagasi, siis ma ise ei uskunud, et aeg nii kiiresti tuleb. Kui aeg lendab, siis see huvi õppida ja uurida, katsetada ja avastada on selles pisikeses peas nii suur,» rõõmustab naine.

Anni nendib, et on päris lõbus, et tütar läheb elus esimest korda päris kooli ja ta ise alustab esimese päris enda koolituse andmisega mõne nädala pärast.« Saame neid algusi koos teha!»

Ka Jüri Ratas soovib ühismeedias kõigile ilusat tarkusepäeva ja teguderohket uut kooliaastat. «1. september on oma traditsioonides alati eriline ja meeldejääv päev, mis toob kaasa nii pidulikuma meeleolu kui ka palju uut. Nii ei ole see teisiti ka täna,» kirjutab Ratas postituses, jagades ka meeleolukat fotot enda esimesest koolipäevast. 

«Jätkugu teil kõigil õppimisindu ja rohkelt avastamisrõõmu kõigest uuest, mida kooliaasta pakub,» soovib ta. 

Riigikogu liige Toomas Uibo jagab, et nende pere on kooliks valmis. «Nii lennundusinsener, kes läbi aastate kõik vanad kodumasinad pulbriks monteerinud, kui ka õpihimuline Forest, kes loodab täiest jõust, et midagigi uut sel aastal külge jääks,» kirjutab Uibo, postitades esimese koolipäeva puhul foto pojast ja nende neljajalgsest sõbrast.


 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles