MAAGILISED PILDID Räppar Kenneth Rüütli sõudis kallimaga abieluranda (1)

Elu24
Copy
Räppar ja produtsent Kenneth Rüütli oma perega.
Räppar ja produtsent Kenneth Rüütli oma perega. Foto: Konstantin Sednev

Paar aastat tagasi kihlunud muusik Kenneth Rüütli teatab nüüd koos kallima Alice'iga ühismeedias, et nad on imelises Kreekas teineteisele jah-sõna öelnud.

«Forever and ever (alati ja igavesti – toim),» kirjutab värske noorpaar postituse pealkirjas. Postitusele on nad lisanud imelised pildid Kreekast, kus õnnelik abielupaar armastust tähistab. 

Mees postitas 2021. aasta augustis Instagrami väga romantilise foto, kus ta poseeris kaunitarist kallimaga päikeseloojangu ajal mererannas küünalde vahel. «Ta ütles jah!» lisas ta õnnelikult.

Pelgalt pildi põhjal võis öelda, et Rüütli nägi abieluettepaneku planeerimisega omajagu vaeva!

2020. aasta suvel said Kenneth ja Alice imearmsa pisipoja vanemateks. Lapsele pandi nimeks Ruben.

«Ma loodan, et tulevikus peab mu poeg mind meeles ausa ja sõnapidaja mehena. Rangust jagan oma lapsele vast teelusikaga, seevastu hellust pigem supilusikaga. Eks see kõik muutub aja käigus, tuleb areneda ja muutuda koos oma lapsega,» rääkis ta 2020. aasta novembris raadios Elmar.

Räppar avaldas, millist lugu ta pisipojale kõige rohkem ette laulab. «Tegelikult on nii, et mu poeg laulab juba ise rohkem, kui mina talle ette laulan. Ta on osav ja teeb silmad kõigile ette. Ilmselt siis järgmist plaati salvestan koos temaga. Poja lemmiklugu on hetkel «Twinkle Twinkle Little Star», selle laulmine ongi meie õhtune rutiin ja nii juba neli kuud täitsa kenasti toiminud,» naeris noor isa.

Eelmise aasta mais lisandus perre ka pisipoeg Braian. 

Kenneth Rüütli on Eesti räppar, muusikaprodutsent, laulukirjutaja ja videograaf. Kenneth on ka armastatud ansambli Põhja-Tallinn liige.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles