LAHUTUS Lauljatar Sahlene teatab üle kahe aastakümne kestnud suhte lõppemisest

Elu24
Copy
Sahlene 2002. aastal Saku suurhallis Eurovisiooni proovis.
Sahlene 2002. aastal Saku suurhallis Eurovisiooni proovis. Foto: Ants Liigus/Postimees

Lauljatar Anna Sahlene annab ühismeedias teada, et lahutab pikka aega kestnud abielu Jimmy Wahlsteeniga. «Armastus ei lõpe, vaid muundub ning võtab uue kuju,» mõtiskleb Sahlene, väljendades suurt tänutunnet koos veedetud aja eest.

Rootsi lauljatar Anna Sahlene teatas neljapäeval Instagramis, et tema pikaaegne suhe on läbi saanud. Anna Sahlene ja Jimmy Wahlsteen abiellusid 2010. aastal. 

«Pärast 25 aastat kestnud elumuutvat, hindamatut ja imelist suhet oleme Jimmyga otsustanud edasi minna eraldi. Alustasime oma ühist teekonda, kui olime noored täiskasvanud, ning jõudsime keskikka, mil oleme lapsevanemateks oma armastatud lastele,» ütleb lauljatar Instagramis. «Oleme jaganud üksteise rännakuid, toetanud teineteist, kasvanud kokku, tehes läbi tõuse ja mõõnu. Oleme üksteisele väga tänulikud elu eest, mille oleme koos loonud. Armastus ei lõpe, vaid muundub ning võtab uue kuju,» mõtiskleb Sahlene.

«Oleme nüüdseks mõnda aega eraldi elanud ning meil läheb hästi. Õnneks läheb meie lastel samuti hästi. Kuid mõistagi kaasneb lahutusega pärast nii pikka koos oldud aega kurbus ja segadustunne. Jääme alati pereks ja soovime üksteisele parimat.»   

Sahlene esindas Eestit 2002. aasta Eurovisioonil, mis toimus Tallinnas Saku suurhallis. Ta esitas Jana Hallase, Ilmar Laisaare, Pearu Pauluse ja Alar Kotkase laulu «Runaway» ja saavutas kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles