KAKS TUNDI OOTAMIST Autojuhid jooksid odavate kütusehindade tõttu tormi

Elu24
Copy
Foto: Erakogu

Algava kooliaasta puhul kütusehinda alandanud Cirkle K ja Alexela tanklad olid neljapäeva lõunal puupüsti täis. 

Cirkle K langetas neljapäeval kella 14–17 kõikide mootorikütuste postihinda 15 sendi võrra ning soodustustele lisandus veel tavapärane EXTRA kaardi soodustus. «Tundub uskumatu? Aga see ei ole veel kõik! Kui tangid 31.08.2023 või registreerid samal päeval end EXTRA lojaalsuskliendiks, on meil Sulle veel üks üllatus varuks, mille saad 05.09.2023,» teatas tanklakett oma kodulehel. 

«Põhimõtteliselt kaks tundi ootamist, et saada täispaagi pealt 10 eurot soodustust. Ma ei tea, kas see mõistlik on,» kommenteeris Tartu tankla järjekorda pealt näinud naine. 

«Algamas on uus kooliaasta ning paljudele peredele toob see lisaks rõõmule kooliminekust kaasa suuremaid kulutusi. Soovime, et pered saaksid keskenduda kooliks valmistumisele ning et tarkusepäev oleks igale lapsele täis elevust ja uudishimu. Loodame, et Circle K tänane pakkumine leevendab pisut koolitee algusega seotud kulutusi ning aitab peredel sujuvalt sügisesse elurütmi sisse elada,» sõnas Circle K mootorikütuste müügidirektor Raimo Vahtrik.

Vahtriku sõnul on tegemist laiaulatusliku kampaaniaga, mis hõlmab kõikide Euroopa riikide Circle K teenindusjaamasid: kokku on kaasatud üle 2000 tankla. «Kuna pakkumine kestab vaid paar tundi, siis tasub varuda aega ja kannatust, kuna teenindusjaamades on ilmselt tavapärasest rohkem liiklust,» lisas ta. 

Ka Alexela andis oma klientidele teada, et neljapäeval kella 13.30–17.00 on neil kütuse liiter 15 senti odavam. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles