FOTOD Narva uues Lidli kaupluses joosti odavale suhkrule tormi (4)

Elu24
Copy
Odav suhkur Lidlis.
Odav suhkur Lidlis. Foto: Kuvatõmmis Facebookist Idarepost

Lidli pressiesindaja nentis, et soodushinnaga suhkur on tänaseks poelettidelt otsa saanud. 

«K***t! Suhkrut veetakse kaubaaluste kaupa,» naljatas üks narvakas kogukonnagrupis, jagades fotosid sellest, kuidas Lidli poes soodushinnaga suhkrut krahmati.

Nimelt avati Narvas uus Lidli pood. Sel puhul rõõmustati ostlejaid sooduspakkumistega, mis tekitasid aga paraja hullumaja. 

«Kas see oli tasuta või miks?» imestatakse fotode juures, kus külastajad alustega suhkrut koju veavad. «Mida nad teevad selle alusetäie suhkruga?»

Kui muidu tuleks kilose suhkrupaki eest Lidlis välja käia 1,16 eurot, siis avamispäeva puhul oli hinda langetatud 0,69 euroni.

«Nagu postituses on mainitud, avas Lidl 31. augustil oma teise poe Narvas Pähklimäe linnaosas aadressil Kangelaste prospekt 37a,» kommenteeris supermarketiketi Lidl pressiesindaja Katrin Seppel, nentides, et avamise puhul tehti klientidele mitmeid ahvatlevaid pakkumisi, suhkru allahindlus nende hulgas.

Kui palju suhkrut avamispäeval müüdi, ei soostunud Seppel avaldama, küll aga tunnistas ta, et tänaseks on soodushinnaga suhkur otsas. «Huvilised on oodatud uude Lidli poodi jälle homme alates kella 8!» lisas ta.

Tegu ei ole sugugi esimese korraga, kui odav suhkru hind on poes tunglemise tekitanud. 2009. aastal, mil Tallinnas avati Säästumarket, pakuti avamispäeval teiste pakkumiste seas odava hinnaga suhkrut. Kilogrammi hinnaks oli toona 32 eurosenti.

@naabrikass

Säästumarketi avamine Tallinnas 2009

♬ original sound - naabrikass

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles