50 AASTA JUUBELI INTERVJUU Rootsi prints Daniel lükkas lahkuminekujutud ümber, rääkis ka oma raskest haigusest

Inna-Katrin Hein
Copy
Rootsi kroonprintsess Victoria (paremal) ja prints Daniel olid selle aasta veebruaris visiidil Austraalias. Pildil on nad 13. veebruaril 2023 Canberras põlishõimu etteastet vaatamas
Rootsi kroonprintsess Victoria (paremal) ja prints Daniel olid selle aasta veebruaris visiidil Austraalias. Pildil on nad 13. veebruaril 2023 Canberras põlishõimu etteastet vaatamas Foto: LUKAS COCH

Sellest on möödunud 13 aastat, kui miljonid inimesed vaatasid, kuidas Daniel Westlingist sai prints Daniel, kui ta abiellus Rootsi kroonprintsessi Victoriaga.

Prints Daniel, kes kannab ka tiitlit Västergötlandi hertsog, saab 15. septembril 50-aastaseks ja andis sel puhul Rootsi ringhäälingule SVT intervjuu, milles rääkis ka sellest, kuidas ta oma naise Victoriaga keset kiiret igapäevaelu romantikat säilitab, teatab Expressen.

«Usun, et meie vahel valitsev keemia on kogu aeg olemas. Teise inimese jaoks tuleb aega võtta, isegi kui vahel võib seda väheks jääda,» paljastas Daniel saate «Prins Daniel 50 år» («Prints Daniel, 50-aastane») juhile Carina Bergfeldtile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles