SELGUS MAJAS Bulgaaria tegi otsuse seal sunniviisiliselt viibiva eestlase osas (3)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Bulgaaria meedia Margusega intervjuud tegemas.
Bulgaaria meedia Margusega intervjuud tegemas. Foto: Erakogu

Bulgaarias alates maikuust viibinud Margus sai reedel prokuratuurilt kauaoodatud uudise – lõpuks on tal luba minna koju. «Sain paberi kätte. Siin on kirjas, et võin ajutiselt riigist lahkuda. Juhilubasid aga tagasi ei saanud,» avaldab ta.  

Selle aasta mais sõitis Margus Bulgaariasse sõbrale külla. «Tahtsin tulla juba paar aastat tagasi siia, aga siis tuli koroona ega pääsenud kuhugi,» ütleb Margus Elu24-le. Külaskäigust ja puhkusest sai aga kuudepikkune sund jäädagi Bulgaariasse ning nii veetis Margus olude sunnil seal kogu suve.

Mis siis juhtus? Mai keskpaigas pidas kohalik politsei Marguse autoroolis kinni, kontrollis dokumente ja tegi ka alko- ja narkotesti. «Alko näitas 0, aga narkotest näitas, nagu oleksin juhtinud autot kokaiinijoobes, mis on võimatu,» sõnas Margus lisades, et ta pole kunagi elus narkootikume isegi mitte proovinud. Sealtmaalt jamad algasidki ning kestsid kuni augusti lõpuni, mil lahendus leiti.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles