VIDEO Diktatuuri ajal röövitud tšiillane kohtus 42 aastat hiljem oma emaga

Inna-Katrin Hein
Copy
Tšiilis diktaator Augusto Pinocheti valitsemisajal röövitud mees kohtus 42 aastat hiljem oma bioloogilise ema Maria Angelica Gonzaleziga. Ta müüdi USA perele, saades nimeks Jimmy Lippert Thyden, ja ta on nüüd advokaat
Tšiilis diktaator Augusto Pinocheti valitsemisajal röövitud mees kohtus 42 aastat hiljem oma bioloogilise ema Maria Angelica Gonzaleziga. Ta müüdi USA perele, saades nimeks Jimmy Lippert Thyden, ja ta on nüüd advokaat Foto: Constanza del Rio/ NGO Nos Buscamos/Handout via REUTERS/Scanpix

Tšiili diktaatori Augusto Pinocheti (1915–2006) valitsemisajal pärast sündi röövitud mees kasvas üles USAs ja reisis nüüd tuhandeid kilomeetreid, et kohtuda esimest korda oma bioloogilise emaga.

42-aastane advokaat Jimmy Lippert Thyden ütles lennukis tehtud TikToki videos: «Ta ei teadnud minust, sest nad võtsid mind pärast sündi ära ja ütlesid talle, et olen surnud. Kui ta mu surnukeha kohta küsis, öeldi talle, et nad on mu ära visanud. Nii et me ei ole kunagi üksteist hoidnud, me pole kunagi kallistanud.»

Lippert Thyden sõitis Tšiili pealinnast Santiagost 740 kilomeetrit lõuna pool asuvasse Valdiviasse, kus ta bioloogiline ema Maria Angelica Gonzalez elab. Lillekimp käes, kallistas ta esimest korda oma ema, öeldes samas, et armastab teda, kirjutab Reuters.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles