10 AASTAT Muusikud Viinalassid tähistavad aastapäeva: algusest peale oleme tundnud, et tahame tiim olla

Elu24
Copy

«Me oleme jube palju muutunud (edasi ja tagasi ja igatepidi), aga me oleme kümme aastat kõike koos teinud,» kirjutab muusik Anett Viinalass ühismeedias, avaldades, et tähistavad abikaasaga aastapäeva.

«Mina olin 19, Josh 20. Nüüd ma 29 ja Josh 30. Me oleme jube palju muutunud (edasi ja tagasi ja igatepidi), aga me oleme kümme aastat kõike koos teinud,» nendib Anett Viinalass ühismeedias, andes teada, et tähistab abikaasa Joshua Viinalassiga aastapäeva. «Me oleme kihlunud, abiellunud, bändi teinud, kolinud ühest linnast teise, vahetanud töökohti, leinanud, tähistanud, leidnud uusi sõpru, lahku kasvanud vanade sõpradega, lapse saanud, kodu ostnud. Aga algusest peale oleme tundnud, et tahame tiim olla. Elu lõpuni,» kirjutab ta südamlikus postituses.

«Tihti tullakse mulle rääkima, kuidas ühel hetkel ei ole enam lahe. Me nüüd kümme aastat parimad sõbrad olnud ja ausalt öeldes on siiani ainult lahedamaks läinud,» nendib ta.

Anett ja Joshua sõlmisid igavese liidu 2018. aasta aprillis. Paar kihlus aasta varem oktoobris.

Möödunud aastal sai paar esimese lapse. Lapseootusest teatasid nad mullu juunis ühismeedias vahendusel. «Kas sulle meeldib oodata? Meile küll meeldib! Pole elu sees nii väga meeldinud oodata, sest juba nii väga armastame seda väikest tegelast, kes mu hot'i abikaasa sees on,» kirjutas Joshua Instagramis, jagades armsaid fotosid abikaasaga.

Oktoobris nägi ilmavalgust poisslaps, kes sai nimeks Jordan Art.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles