Karl Madise noor kallim kirjutas muusikust põhikoolis referaadi? Karl Madis: seal võib olla mingi segadus...

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
Referaat Karl Madisest on üles laaditud 2013. aasta maikuus ning selle esiküljel vaatavad vastu Karl Madise pilt ning autori nimi ja klass: «Maris Susi, 8. klass».
Referaat Karl Madisest on üles laaditud 2013. aasta maikuus ning selle esiküljel vaatavad vastu Karl Madise pilt ning autori nimi ja klass: «Maris Susi, 8. klass». Foto: Mihkel Maripuu/Kuvatõmmis referaadi päisest

Internetiavarustes ringleb referaat aastast 2013. Kümne aasta tagune koolitöö on kirjutatud muusik Karl Madisest ning eriliseks teeb selle asjaolu, et autoriks on märgitud Karli elukaaslane ja väikese poja ema Maris Susi. «See polnud nii, see ei olnud Maris, vaid see oli Marise kaksikõde [kes selle kirjutas],» kommenteerib Karl Madis referaati.

Referaat on leitav saidil annaabi.ee, mis on mõeldud omavahel õppematerjalide jagamiseks. Referaat on üles laaditud 2013. aasta maikuus ning selle esiküljel vaatavad vastu Karl Madise pilt ning autori nimi ja klass: «Maris Susi, 8. klass».

Karl Madisest rääkiva referaadi esimeses peatükis kirjutab Järva-Jaani gümnaasiumi 8. klassi õpilane Madise muusikalisest haridusest ja karjääri algusest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles