«SELGE, SELGE. SAIN ARU» «Kuuuurija» kurikuulsa autovarga lapselaps ei taha kohtu määratud rahatrahve tasuda (1)

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Harju maakohtus toimunud istung, kus räägiti «Kuuuurija» kurikuulsa autovarga lapselapse maksmata rahatrahvidest.
Harju maakohtus toimunud istung, kus räägiti «Kuuuurija» kurikuulsa autovarga lapselapse maksmata rahatrahvidest. Foto: Elu24

«Praegu on mul väikelaps, ma töötan ja teen täiendavat tööd,» põhjendas 30-aastane Ivan Tšernõhh teisipäeva pärastlõunal kohtunikule, miks ta rahatrahvi maksmata on jätnud. Kohtule on Ivan selgitusi andnud korduvalt, sealhulgas neli aastat tagasi varguse tõttu, millega oli seotud ka ta nimekaimust vanaisa Ivan Tšernõhh – «Kuuuurija» kurikuulus autoärandaja.

Võiks öelda, et Ivan võttis juhtunust mõneks ajaks õppust, sest järgmine kord sattus ta kohtupinki seitse aastat hiljem, 2019. aasta detsembris. Põhjuseks oli auto ärandamine, millest enam kui aasta varem oli valminud kõmuline «Kuuuurija» saade.

Küllap ei ole «Kuuuurija» fännidele Ivan Tšernõhhi nimi võõras. Nimelt on just see nimi seotud auto ärandamisega, mille tagamaid 2018. aasta novembris eetris olnud «Kuuuurija» lähemalt uuris. Viis aastat tagasi eetris olnud saate «kangelaseks» oli Ivani vanaisa ja nimekaim Ivan Tšernõhh.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles