KAS SAI KINGA? Reformierakonna kommunikatsioonijuht: sellist muljet küll pole jäänud, et keegi tahaks mind ära ajada

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
Reformierakonna esimees Kaja Kallas ja partei kommunikatsioonijuht Kajar Kase tänavu 5. märtsil valimispeol Tallinnas Radissoni hotellis.
Reformierakonna esimees Kaja Kallas ja partei kommunikatsioonijuht Kajar Kase tänavu 5. märtsil valimispeol Tallinnas Radissoni hotellis. Foto: Mihkel Maripuu

Reformierakonna pikaaegne kommunikatsioonijuht Kajar Kase pani paar päeva enne suure skandaali lahvatamist lauale lahkumisavalduse, mis on lõkkele löönud erinevad kuulujutud. «Kas ta soovitas Kaja Kallasel vabandada ja peaministri toolilt tagasi astuda ja see ei sobinud?»

«Sellist muljet küll mulle pole jäänud, et keegi tahaks mind ära ajada, pigem ikka taheti, et ma pikemaks jääks,» ütleb Kase, kes lükkab jutud ümber ja toimetab seni veel Reformierakonna ruumides.

Kolmapäeval, 23. augustil lahvatas skandaal: peaminister Kaja Kallase abikaasale Arvo Hallikule osaliselt kuulunud ettevõte on Ukraina sõjast hoolimata jätkanud kaubavedu Venemaale.

Kaks päeva enne skandaali puhkemist teatas aga viis aastat Reformierakonna kommunikatsioonijuhi ametit pidanud Kajar Kase, et tema teenistus erakonnas lõppeb parlamendi uue istungjärgu algusega 11. septembril. Enne karjääri poliitikas töötas Kase ERRis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles