KAAGIPILDID LÄBI AJA Tuntud inimesed eesotsas Donald Trumpiga politseifotol (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
USA ekspresident Donald Trump politseifotol, mis tehti 24. augustil 2023 Georgia osariigis Atlanta Fultoni maakonna vanglas, kus ta end võimude kätte andis ja kust ta kautsjoni vastu vabastati
USA ekspresident Donald Trump politseifotol, mis tehti 24. augustil 2023 Georgia osariigis Atlanta Fultoni maakonna vanglas, kus ta end võimude kätte andis ja kust ta kautsjoni vastu vabastati Foto: Fulton County Sheriff’s Office via AP/Scanpix

Ameerika Ühendriikide ekspresidendist Donald Trumpist tehti politseifoto, kui ta läks vabatahtlikult Georgia osariigi pealinnas Atlantas asuvasse Fultoni maakonna vanglasse, et end valmistulemuste võltsimises süüdistatuna võimude kätte anda. Trump vabastati hiljem 200 000 dollari (186 000 euro) suuruse kautsjoni vastu.

Vaid mõni tund pärast ajaloolise pildi avaldamist meedias ja sotsiaalmeedias hakkas Donald Trumpi ametlik 2024. aasta presidendivalimiste kampaania müüma ta politseifotoga kruuse, T-särke, kleebised ja muud, teatab The Sun.

77-aastane endine president Trump oli vanglas vaid 20 minutit, kui politseinikud tegid temast foto ja võtsid sõrmejäljed. Vanglaregistris mainiti ära ka ta pikkus, kaal ja juuksevärv.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles