Peagi emaks saav Liis Lemsalu: septembrini kavatsen veel teha asju, loodetavasti on see õige otsus

Elu24
Copy
Lapseootel Liis Lemsalu Pühajärve jaanitulel
Lapseootel Liis Lemsalu Pühajärve jaanitulel Foto: Taavi Sepp

«See oli selline päris raske valik, sest tegelikult sa kunagi ei tea, mis seisus võid kuu-kahe pärast olla, sest keha on nii muutlik,» ütleb esiklast ootav Liis Lemsalu «Õhtu» saates, tunnistades, et kavatseb septembrini kindlasti veel esineda.

«Ütleme nii, et sellist möllu, mis toimus Pühajärvel, ma enam ei tee. Ma ei hüppa, ei karga. Aga mulle meeldib liikuda ja ma usun, et mu füüsiline vorm on ka okei, et see (tantsides ja hüpates beebiootel esinemine – toim) pole nii raske, kui mõned võivad arvata,» vastab Liis Lemsalu «Õhtu» saates küsimusele, kas ta on oma esinemisi lapseootuse tõttu kuidagi muutnud.

Paljud muusikud, näiteks Eeva Talsi ja Sandra Vabarna, on kuni viimase hetkeni beebit oodates esinemas käinud ning samuti pärast sünnitamist üsna kiirelt tagasi lavale tulnud. Kuidas on Liisiga? «See oli selline päris raske valik, sest tegelikult sa kunagi ei tea, mis seisus võid kuu-kahe pärast olla, sest keha on nii muutlik. Septembrini kavatsen veel teha asju ja pärast seda võtan natukene vabamaks. Loodetavasti on see õige otsus.»

Liis tunnistab, et kogu lapseootus on olnud talle hästi meeldiv kogemus. «Mul on natukene piinlik seda öelda, sest inimesed üldjuhul küsivad sellise muretseva tooniga, et kuidas mul läheb. Ma olen kuidagi lisaenergiat saanud ja palju rohkem asju ära teinud, olen palju stuudios käinud. Tunnen, et mul on nagu uus tulemine. Küll aga olin ma algul väsinud, tegin ikkagi lõunauinakuid. EFTA galal ei olnud mul kõige parem olla. Üldjuhul oli nii, et kui ma polnud proovides laval, siis magasin backstage'is.»

Küll aga ei suutnud peagi emaks saav Liis mingi hetk enam kikerherneid süüa ning hakkas üle pika aja taas liha tarbima. 

Veel enne saadet avaldas ta ühismeedias postituse. «Mulle tundub, et selle paari kuu jooksul olen ma õppinud rohkem kui isegi paari aastaga. See, kuidas aeg meil tegelikult lendab ja kui üürike on tegelikkuses «praegune» moment, on ikka üsna uskumatu. Me elame tihtipeale homse nimel, märkamata meie endi praegust olevikku. Lootes, et kui ma saan selle ühe asja tehtud, siis algab elu ja alles siis saan hakata elama nii, nagu tõeliselt soovin,» alustab muusik.

«Reaalsus on aga see, et meie päris elu jookseb ka siis, kui me selle jaoks alles plaani peame. Tuleviku planeerimine on muidugi tähtis, aga vaata, et sa oma päris olevikku ei unusta samal ajal nautida. Ma olen tänulik oma kehale, et ta on andnud mulle selle võimaluse kogeda sellist empiirilist armastust. Naiseks olemine on vahel ikka paras katsumus, köites endas nii ilu kui ka valu,» märgib Liis.

Muusik lisab, et lapseootus on miskit veelgi sügavamat. «See terve protsess paneb sind veelgi rohkem iseenda sisse vaatama ja ka lahti harutama oma põhiväärtuseid siinses elus. Ajataju muutub ja hetkes olemine saavutab endas täiesti uue mõõtme. Ma olen kohal! See kohalolek on mulle mõjunud niivõrd inspireerivalt ja mul on nüüd suur heameel teiega jagada enda üht inspiratsioonipuhangut nimega «Planeet L»,» vihjab Liis uuele muusikale.

Muusik Liis Lemsalu teatas juuni lõpus ühismeedias õnnerohkest uudisest: lauljatar ootab esiklast! «1 + 1 = 🐣. Meie kõige ilusam saladus!» kirjutas ta Instagrami postituse pealkirjas. Fotol poseeris ta armsalt valges kleidis, hoides õrnalt oma kasvavat beebikõhtu. Pildi juurde märkis laulja ka oma elukaaslase Karl-Erik Kodu.

Eelmise aasta mais kirjutas Elu24, et toona Itaalias Amalfi rannikul puhanud Liis Lemsalu jagas ühismeedias lummavaid kaadreid, kust ei puudunud ka tema väidetav elukaaslane Karl-Erik Kodu. Meest nähti viimati popstaari Instagrami kontol aastaid tagasi.

Itaalias viibinud Liis tookord siiski ei varjanud, et reisikaaslaseks on Karl-Erik Kodu. Küll aga polnud nad aastate jooksul oma suhet kinnitanud ega ka pikemalt kommenteerinud.

Instagrami loos jagas lauljatar toona videot, kus nad kimasid rolleritega mööda Itaalia tänavaid. Päev varem jagas Liis armsat fotot kaaslasest, kui nad einestasid mäenõlval asuvas toidukohas.

Paari nähti esimest korda 2017. aasta märtsis, kui nad nautisid mereäärses kalarestoranis teineteise seltskonda. Hiljem oli mees ka lauljatari albumi «+1» plaadiesitlusel ja Liisi Instagrami loosse ilmus esimene ühine foto, mis ei jäänud ilmselt tähelepanelikumatel fännidel märkamata.

Kaks aastat hiljem jäid Liis ja Karl-Erik kaamerasilma ette, kui vaatasid koos Tallinnas Lilleküla staadionil jalgpalli EMi valiksarja mängu.

Kes on Liis Lemsalu elukaaslane ja tulevase lapse isa?

Karl-Erik Kodu on ettevõtja. Mees alustas www.ssb.ee andmete kohaselt äritegevusega juba 13 aastat tagasi, olles tol ajal 24-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud kümmet ettevõtet, millest tänaseks on seitsme ettevõtte juhatuses ja kolm neist on aktiivse majandus­tegevusega (sh käibemaksukohuslased).

Karl-Erik on partner finantsettevõttes Porta Finance ja kuulub veel mitme firma juhatusse. Näiteks kuulub ta koos Sabine-Karoline Koduga Vintselle OÜ ehk Saue tehnopargi juhatusse. Ärilehe andmetel vahetas Sulev Kodu 2014. aastal oma ettevõtete pikaajalise juhi Tiit Lepa just oma tütre Sabine-Karoline Kodu vastu.

Karl-Erikule endale kuulub firma nimega Winklevoss OÜ, mille valdkond on usaldusfondide, investeerimisfondide ja sarnaste finantsüksuste investeerimine võlakirjadesse, väärtpaberitesse jms finantsvahenditesse.

2021. aasta seisuga olid Karl-Eriku ettevõtete käibed www.ssb.ee andmetel kokku 3 846 811 eurot ja kasumid 4 954 006 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles