NÄDALAPROGNOOS Täiskuunädal võib tuua omajagu kurbust ja südameraskust: ees on rännak nostalgiamerel

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 28. august kuni 3. september 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Alanud nädala keskpunktiks on täiskuu Kalades ja muud suuremad seisud seekord isegi täiesti puuduvad! See tähendab, et jääb justkui rohkem ruumi täiskuu mõjusid vastu võtta ja kogeda.

Kalade täiskuu on üks kõige tundlikumaid ning seotud millestki lahti laskmise ja lõppudega. See teeb südame õrnaks ning kergemini kogetakse kurbust või nostalgiat. Mõnikord leiavad sel ajal aset suured kogu ühiskonda puudutavad sündmused, mis teevad meele härdaks. Eelmise aasta täiskuu Kalades langes kokku kuninganna Elizabeth II surmaga, mis tähistas ühe ajastu lõppu.

Nädala algul lisandub kuues retrograadne planeet, kuna ka Uraan pöördub oma trajektooril retrograadsesse faasi. Seega on meil sel nädalal Merkuur, Veenus, Saturn, Uraan, Neptuun ja Pluuto kõik retrograadsed: oleme jõudnud aasta kõige retrograadsemasse perioodi, mille märksõnadeks on aeglustumine ning sissepoole ja tagasi vaatamine.

Niisiis tuleb täiskuu üks tõeline rännak nostalgiamerel.

Planeediseisud nädalapäevadel

Neljapäeva ööl viibib Merkuur kvinkunksis Chironiga (kell 2.55) ning varahommikul algab täiskuu Kalades (kell 4.35). Merkuuri peenaspekt «haavatud tervendaja» Chironiga võib tuua juba alates kolmapäeva õhtust haavatavust meie mõtetesse ja suhtlemisse. Võimalik, et kogetavaid tundeid on keeruline sõnadesse panna. Samal ajal ei saa rääkida ega oma haavaga tegeleda.

Täiskuu sodiaagiringi lõpumärgis võimendab seekord emotsioone, mida on raske kirjeldada, sest need on nii suured, kõikehõlmavad ja võibolla ka veidi ebaloogilised. See toimub Kalades 7°25’, mistõttu kõik inimesed, kellel on isiklikke planeete Kalade, Neitsi, Kaksikute ja Amburi 5. kuni 9. kraadis, kogevad täiskuud tugevamalt. Kolmapäeval ilmub ka täiskuu horoskoop.

Laupäeva keskööl läheb täpseks Marsi kvinkunks Saturniga. See peenaspekt näitab, et edasi liikumine on praegu päris keeruline, kuna energia ja nõudmised ei klapi omavahel. Samuti on veidras ebakõlas see, mida me ise tahame ja mida meilt oodatakse või on vaja lihtsalt ära teha. Liikumine on aeglane või takerdunud, kuid sellest seisust on võimalik läbi vangerdada. Just seda see meile õpetabki: kuidas pääseda mööda kividest ja kändudest ning oma teed kõigele vaatamata ikka silme ees hoida. 

Kuu on tühikäigul

Esmaspäeval kella 14.48–17.32

Kolmapäeval kella 6.03–16.57

Reedel kella 13.35–16.25

Laupäeval kella 14.56–18.00

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles