VIDEOREPORTAAŽ «Tehke muusikat ja saage kuulsaks!» Noored näitavad, milline on Eesti räpi tulevik!

Copy

Nädalavahetusel toimus Iisakus noorte enda korraldatud räpifestival NORF, kus astusid lavale energiast ja toorest jõust pakatavad talendid, kes üritavad pürgida Eesti raadiotesse ja loodavad jõuda suurtele lavadele. Vaata videost, kas mõni neist võiks tõepoolest olla meie räpimaastiku tulevikulootus!

Festivali idee autor ja peakorraldaja on kõigest 16-aastane Jonathan Habakukk, kes lõi ürituse eesmärgiga anda noortele võimalus astuda esimest korda lavale ja publikuga enda talenti jagada. Ta on kindel, et üritus kasvab iga aastaga, ning loodab, et peagi pürgib see lausa EHHFi tasemele.

Peipsi-äärses Iisakus toimunud noorte räpifestival NORF’23 tõi lavale koguni 18 artisti/kollektiivi. «Selleaastane artistide valik on tõesti väga võimas ja räppmuusikat leidub kohe igale maitsele. Kui noori tulevad festivalile innustama sellised kõigile tuntud artistid nagu Säm, Maian, Pluuto ja Kaw, siis noorte poolt laval ettekantav omalooming ei jää oma tasemelt sugugi alla igapäevaselt raadios mängitavale räppmuusikale,» lubab Jonathan.

Õhtujuht Kristjan Lüüsi sõnul võib nende hulgas peituda ka järgmine nublu. Üritusele kohale tulnud noored aga kiidavad korraldustiimi ja esinejaid ning kutsuvad üles kõiki, kes seni on ainult sahtlisse sõnu kirjutanud, võtma julgus kokku ja esinema üritusel järgmine aasta. Vaata videost, kes noortest talentidest enim silma paistsid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles