FOTOD Mr. & Mrs. Airapetjan! Abiellunud Stefan ja Victoria jagavad pulmapäevast klõpse

Elu24
Copy
Stefan Airapetjan ja Victoria Koitsaar.
Stefan Airapetjan ja Victoria Koitsaar. Foto: Konstantin Sednev

26. augustil abiellusid eurolaulik Stefan Airapetjan ja Victoria Koitsaar. Stefan jagas jäädvustusi tähtsast päevast ka oma Instagrami jälgijatega. 

Laupäeva pärastlõunal postitas Stefan Instagrami armsa foto pulmast. Mustvalge foto juurde kirjutas laulja «Just married». Pulmapidu lähedaste ja sõprade seltsis peeti Tallinna lähistel Siidrifarmis.

Pühapäeva hommikul jagas äsja abiellunud paar armsaid fotosid tähtsast päevast. 

Stefan ja Victoria pulmapäeval!
Stefan ja Victoria pulmapäeval! Foto: Kuvatõmmis Instagramist/Stefan Airapetjan
«Mr. & Mrs. Airapetjan!»
«Mr. & Mrs. Airapetjan!» Foto: Kuvatõmmis Instagramist/Stefan Airapetjan

«Vici on võetud!» teatas laulja Stefan 2022. aasta oktoobris. Kohe nentis paar, et pulmadega kaua ei oodata. 28. detsembril tervitasid nad esiklast Mayat. «Minust on saanud PAPS! Uskumatu!» teatas Stefan rõõmsalt ühismeedias.

Tänavu märtsis Raadio Star FM-i hommikuprogrammis külas käinud laulja kergitas pulmaplaanidelt ka pisut saladuseloori. «Algselt me mõtlesime, et ei tee suurt pulma, teeme väiksed pulmad,» avaldas eurolaulik raadioeetris. Küsimusele, kas pulmakülalisi tuleb ka Armeeniast, vastas muusik: «Muidugi! Ma kahjuks kõiki kutsuda ei saa, aga kõik minu pereliikmed, kes saavad tulla, on oodatud. Keda ma väga tahaks näha seal, on minu vanaema, kes tuleb koos minu nõbuga.» Ühtlasi avaldas Stefan, et pulmas on ka Armeenia traditsioone.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles