Kommunikatsioonieksperdid Kaja Kallase intervjuust: eile oli pildil üks ehmunud abielunaine, peaminister veel pildile ei jõudnud (4)

Copy
Kaja Kallas kandis intervjuud andes päikeseprille.
Kaja Kallas kandis intervjuud andes päikeseprille. Foto: Kuvatõmmis ERR-ist

«Ma olen peaminister, mul on oma töö,» ütles Kaja Kallas eilses intervjuus oma abikaasa äritegevust kommenteerides. «Kus oli peaministri kommunikatsioonitugi? Kas Eestile on sündinud mainekahju? Kõik sõltub sellest, mis me edasi teeme...» ütleb Aune Past. Suhtekorraldaja Janek Mäggi leiab, et Kallas oli pandud väga ebamugavasse olukorda. Selles, et Kallas intervjuu ajal päikeseprille kandis, pole tema sõnul aga midagi halba. «Ega Kaja Kallas pole ju nublu, kes oma nägu kunstilistel põhjustel katab.»

Eile andis Kaja Kallas «Aktuaalsele kaamerale» intervjuu, kus väitis, et tema abikaasale Arvo Hallikule kuuluv ettevõte ei tee äri Venemaa klientidega ning ta on veendunud, et tema abikaasale kuuluvad ettevõtted ei toimeta ebamoraalselt, kuid täpsemalt ta äritegevust kommenteerida ei saa.

«Minu abikaasale kuuluval ettevõttel ei ole Vene Föderatsiooni kliente ja ta ei korralda mingeid vedusid Venemaal. Niipea kui see sõda algas, siis täpselt nii nagu teised ettevõtjad ei ole ka neil Venemaal Venemaa klientidega enam mingit tegemist, need lepingud on lõpetatud,» väidab peaminister.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles