Rongitöötaja omapärane teadustamise stiil äratas soomlanna tähelepanu: see oli üsna isiklik

Sten Talivee
Copy
Rong «Allegro» Helsingi raudteejaamas. Antud rongil töötas enne VR-i rongi ka isikupäraste sõnumite edastaja, restoranivaguni töötaja Yan Balodis.
Rong «Allegro» Helsingi raudteejaamas. Antud rongil töötas enne VR-i rongi ka isikupäraste sõnumite edastaja, restoranivaguni töötaja Yan Balodis. Foto: ALESSANDRO RAMPAZZO/AFP/SCANPIX

Soome rongisõitjaid jäid üksteisele nõutult otsa vaatama, kui olid kuulnud rongitöötaja isikupärast teadet reisijatele. «On üks restoranitöötaja, kes teeb veidi isiklikumaid teateid,» sõnas rongifirma kommunikatsiooniekspert Ilta-Sanomatele.

Soomlanna Inkeri koges möödunud nädalavahetusel midagi omapärast. Reisides rongiga Oulust Helsingisse, jõudis tema kõrvu isiklikku laadi teade töötajalt, kelle sõnakasutus ei olnud kuigi soomepärane, kirjutab Ilta-Sanomat.

77-aastane soomlanna oli VRi rongi restoranivagunis reisides tõsiselt üllatunud, kui kuulis teadaannet selle kohta, kuidas tavapäraselt reisi ajal toitu tellida. Kui esmalt edastas teadet naistöötaja, siis mingil hetkel võttis sõna ka meesterahvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles