Galerii: Sepultura andis klubis Tapper võimsa kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile esines Tallinna klubis Tapper maailma kuulsamaid metal-bände Sepultura Brasiiliast.


Juba pea 30 aastat tegutsenud bändi peetakse üheks kõigi aegade mõjukaimaks raskemuusika bändiks, kelle mitmetahulisest tegutsemisest on saanud eeskuju terved põlvkonnad bände nii nu-, trash- kui ka etnometal'i vallast.


Tänaseks maailmas üle 20 miljoni plaadi müünud Sepultura on välja andnud 12 stuudioalbumit ja neist viimast, nimega «Kairos», peetakse fännide ja kriitikute seas jällegi vägagi õnnestunuks


Sepultura Eesti kontsert tõi klubi põranda rahvast täis. Hea energiaga ja kaasahaarav muusikasündmus pakkus külastajatele tõelise elamuse. Eesti kontserdil kõlanud lood:

«Dark Wood of Error»,«Refuse/Resist», «Kairos», «Relentless», «Dead Embryonic Cells», «Convicted in Life», «Dialog», «Ratamahatta», «Roots Bloody Roots», «Arise», «Innerself», «Territory», «Just one fix», «Sepulnation», «Subtraction», «Choke», «Septic Schizo / Escape to the Void», «Mask».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles