Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

ASENDUSKALLIM Neiu küsib abielumeestelt 30 000 dollarit ja teeb kõike, mida nende kaasad teha ei taha (1)

Copy
Naine auto all. Pilt on illustreeriv.
Naine auto all. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Ta võtab sind oma meheks, et sind armastada ja austada. Tõotab seista sinu kõrval ja sind toetada. Ta lubab sind julgustada ja olla su parim sõber – aga ainult siis, kui sa maksad talle 30 000 dollarit!

Brasiiliast pärit 24-aastane Babi Palomas on viinud oma sisuloome uuele tasemele. OnlyFansis tegutsev neiu rendib end abielumeestele välja ja küsib neilt teenuse eest koguni 30 000 dollarit, vahendab New York Post.

Teenus, mida Babi pakub, tähendab neiu sõnul asenduskallimaks või -abikaasaks olemist. «Teen erinevaid asju, mida abikaasad tavaliselt eelistavad vältida,» kirjeldab Babi oma teenust, «näiteks vaatan koos nendega ilma vingumata jalgpalli.»

Instagramis enam kui 111 000 fänniga sisuloojalt saab tellida nii 12-tunnist kui 24-tunnist kogemust. «Ühele kliendile, samal ajal kui tal töökõne oli, tegin süüa ja vaatasime koos filmi,» rääkis Babi, «siis vaatasime jalgpalli, ja muud pisikesed asjad ka juurde.»

Babi ütles, et paljud tema kliendid räägivad talle oma elust. «Vestluste ajal mõistan, et paljud abielus mehed, kellel on perekond, tunnevad end üksildasena.»

Brasiillanna vihjas ka sellele, et ta ei hüppa abielumeestega ilmtingimata voodisse, vaid vahel putitavad nad koos autot. «Nad tunnevad puudust kellestki, kellega koos mehiseid tegevusi teha, näiteks autorehvi vahetada, või isegi tunnevad puudust, et keegi neile mõnu pakub.»

Ühel päeval tahab Babi ka ise abielluda, see on tema unistus. «Tahan oma perekonda. Aga seni, kuni mul seda ei ole, harjutan oma fännidega.»

Tagasi üles