«Sellepärast mu buss kogu aeg hilinebki.» Tallinna bussijuhi video naerutab netirahvast (1)

Copy
Bussijuht Irina.
Bussijuht Irina. Foto: Erakogu

«Sellepärast mu buss kogu aeg hilinebki,» viskavad mitmed eestlased ühe TikToki postituse all nalja. Postituses demonstreerib Tallinna bussijuht Irina humoorikalt, kui uhke üks pealinna liinibuss tegelikult olla võib.

TikTokis naerutab rahvast Tallinnas bussijuhina töötav Irina. Naine postitab oma kontole videoid, millest enamik on filmitud linnaliinibussis.

Hiljuti ammutas Irina inspiratsiooni tuntud meemivideost, kus üks sisulooja uhkustab oma Bentley luksusautoga. Irina uhkustab vastu Tallinna linnaliinibussiga.

«Autobuss,» ütleb Irina sama meelalt kui Bentley meemivideo teinud neiu.

Humoorika klipi kommentaarides visatakse nalja, et Irina video on üks põhjustest, miks buss hiljaks jäi. «Sellepärast mu buss kogu aeg hilinebki,» lisas keegi ja paljud märkisid sama.

@busdriveriha #asmr #buss #bussijuht #водительавтобуса #любимаяработа #estonia #tallinn ♬ оригинальный звук - Irina Hämäläinen

Irina avaldas Limonile, et ta on bussijuhina töötanud viimased neli-viis kuud. «Minu igapäevaelu on see video mõjutanud nii, et mõnikord tulevad bussis sõitjad minu juurde ja küsivad, kas minu TikTok on sisse lülitatud, ja tänavad positiivse video eest,» kirjeldas Irina oma sotsiaalmeediakuulsust.

«See on tore, see teeb mind eriti õnnelikuks, et on nii palju avatud ja positiivseid inimesi,» leiab bussijuhina töötav tallinlanna. 

Irina sõnul oli positiivselt meelestatud ka Tallinna Linnatransport, kelle heaks ta töötab: «Firma reageeris hästi, nad helistasid ja tänasid mind.»

Naljavideo tegemine ei ole busside hilinemise põhjuseks

«Tallinna Linnatranspordis (TLT) on selgelt reglementeeritud, et sotsiaalmeediakontodele laaditud materjalid peavad toetama meie põhieesmärki pakkuda linlastele parimat ja mugavaimat ühistransporti. See humoorikas video on heaks näiteks, et meie töötajad mõtlevad kaasa, kuidas olla parimad teenindajad,» kiitis TLT teenindusdirektor Hannes Falten Elu24-le videot ja selle autorit. 

«Meie omalt poolt teeme kõik selleks, et Tallinna liinibussid ei jääks Bentley sõidukitele mugavuse ja ohutuse osas alla,» viskas Falten omakorda nalja.

Falteni sõnul oli Irinal video filmimiseks luba: «Sest loodame, et teema lahe käsitlus paneb nii mõnedki naised mõtlema, kas poleks neile parimaks võimaluseks teostada end bussiroolis.»

Bussjuhi sotsiaalmeedia postituste tõttu Tallinna bussid ei hiline.
Bussjuhi sotsiaalmeedia postituste tõttu Tallinna bussid ei hiline. Foto: Madis Veltman

TikToki video alla jäetud kommentaarid, et nähtu on põhjus, miks bussid hilinevad, lükkab TLT teenindusdirektor kohe ümber. «Kindlasti pole ühe naljavideo tegemine busside hilinemise põhjuseks. Bussijuhtidel on graafik, mille alusel nad sõidavad. Ette on nähtud ka puhke- ning lõunapausid, kuhu mahub soovi korral tegelemine sotsiaalmeediaga.»

«Busside liikumise viivad graafikust välja linnas toimuvad ulatuslikud teetööd, ent sealgi pole asi katastroofiline ning ka tipptundidel võib buss hilineda maksimaalselt 5–10 minutit, samal ajal kui autod takerduvad ummikutesse märksa pikamaks ajaks,» lisas Falten lõpetuseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles