Elvas ründas koer kahte rattaga sõitnud tüdrukut. «Saime koera kinni ja hoidsime teda kuni politsei saabumiseni» (1)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Dobermann. Foto on illustreeriv.
Dobermann. Foto on illustreeriv. Foto: Imago Stock&people Via Www.imago-images.de, Scanpix

Elvas ründas dobermann kahte rattaga sõitnud tüdrukut. «Ka koeraomanikud on endast väljas, et selline intsident juhtus,» ütleb Elva vallavalitsuse esindaja, kes luges koos politseiga koera omanikule sõnad peale. «Kui koer on koduõues, siis tuleb kõik avaused kindlasti üle vaadata ja sulgeda.» Koerte rünnakute teemal annavad kommentaari ka Heiki Valner ja Eesti Dobermannide Päästeseltsi juhataja Birgit Nilisk.

Elva ühismeediagrupis teatati koerarünnakust, mis leidis aset 20. augustil Elvas raudteejaama lähedal asuva Coopi juures. Aiast välja pääsenud noor koer ründas kõigepealt ühte rattaga sõitnud last ning seejärel veidi eemal teist last, kes tõukerattaga sõitis.

«20. augustil ründas Pikal tänaval raudteejaama Coopi poe juures koer ühte kümneaastast tüdrukut jalgrattal. Pärast esmaabi andmist ja kiirabi kutsumist lahkusime pärast tüdruku vanemate kohale jõudmist,» kirjutab Liisa Elva ühismeediagrupis. «Jõudes Pika tänava teise otsa, märkasime rünnanud koera, kes parajasti teist tõuksiga tüdrukut ründas. Saime koera kinni ja hoidsime teda kuni politsei kohale jõudmiseni, mil koer omanikule, kes vahepeal kohale jõudis, tagastati,» ütleb Liisa. «Politsei meie andmeid ei soovinud. Küll aga paluksin, et laste vanemad annaksid võimalusel teada, kas tüdrukutega on korras. Tänan kõiki pealtnägijaid, kes appi tõttasid,» kirjutab ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles