7-aastane tüdruk sai Annelinnas peksa: ta mängis sõbrannadega, kui kolm poissi hakkasid neid taga ajama... (1)

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
«Mind ennast siin ei olnud, tüdrukud mängisid Kaunase Puiesteel, kui kolm vene rahvusest poissi hakkasid neid taga ajama. Tüdrukud hakkasid ära põgenema,» ütleb Eva.
«Mind ennast siin ei olnud, tüdrukud mängisid Kaunase Puiesteel, kui kolm vene rahvusest poissi hakkasid neid taga ajama. Tüdrukud hakkasid ära põgenema,» ütleb Eva. Foto: Erakogu

«Teda löödi, tal on silmade all sinikad, põsel sinikas. Mis see seitsmeaastane ikka tundma peab, kui pekstakse läbi? See ei ole normaalne,» nutab kahe lapse ema Eva (nimi muudetud, toimetusele teada), kelle tütar sai pühapäeval Tartus Annelinnas peksa. 

Tartlanna seitsmeaastane tütar sai pühapäeval Annelinnas peksa. «Tal on silmade juures sinikad, ninaga probleem, peame nüüd minema ninaarsti juurde.»

Mis siis ometi taasiseseisvuspäeval Annelinnas juhtus? «Mind ennast siin ei olnud, tüdrukud mängisid Kaunase Puiesteel, kui kolm vene rahvusest poissi hakkasid neid taga ajama. Tüdrukud hakkasid ära põgenema,» ütleb Eva ja täpsustab, et tema seitsmeaastane tütar mängis mänguväljakul kahe omavanuse tüdrukutirtsuga, kui järsku lähenesid neile võõrad poisid. Eva tütre sõnul olid nad temast mõni aasta vanemad.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles