«Seda mõtet kaasas kandes ei too ka argipäeva väljakutsed vihmapilvekest suhtetaevasse!» Robert Sarv tähistab abikaasaga aastapäeva

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Robert ja Kadi Sarv
Robert ja Kadi Sarv Foto: Erakogu

2021. aasta 20. augustil muinasjutulises Taagepera lossis abiellunud Kadi ja Robert Sarv tähistasid pulma-aastapäeva. «Õhtul avasime šampanja, vaatasime pulmavideot ning pidasime põneva vestluse möödunud aastast, rääkisime meist,» ütleb Kadi.

Jurist ja advokaadibüroo Emerald Legal asutaja Robert Sarv tähistas mõned päevad tagasi abikaasa Kadiga paberpulmi. Paaril täitus kaks abieluaastat.

«Olime sel aastal kodused ning veetsime beebiga aega, kes on nüüd kaheksanädalane,» sõnab Kadi, rääkides pulma-aastapäeva tähistamisest. «Õhtul avasime šampanja, vaatasime pulmavideot ning pidasime põneva vestluse möödunud aastast, rääkisime meist.»

Kadi ja Robert tõotasid igavest armastust 2021. aasta 20. augustil muinasjutulises Taagepera lossis. Tänavu märtsi alguses tuli ilmsiks, et paar ootab perelisa. Poisslaps nägi ilmavalgust 26. juunil.

«Jumal õnnistas meid sel aastal pojaga, see on olnud kindlasti siiani kõige imelisem kogemus koos,» räägib Kadi. «Näha, kuidas ta on umbes kahe kuuga nii palju arenenud, iga päev uus lehekülg… See paneb mõtlema sellele, mis on elus oluline ja kuhu peab edasi liikuma.»

Kadi sõnas, et nende selleks aastaks seatud unistused on Robertiga täitunud. «Ja kui paarina on visioon ja suund paigas, on koos väga lihtne, lõbus ja arendav edasi liikuda. Seda mõtet kaasas kandes ei too ka argipäeva väljakutsed vihmapilvekest suhtetaevasse.»

Robert ja Kadi Sarv
Robert ja Kadi Sarv Foto: Erakogu

Kogu pulma korraldas otsast lõpuni aga noorpaar ise. «Suured asjad otsustasime koos, peamine kontseptsioon tuli Robertilt ning detailide eest hoolitsesin mina. Tegin suure Exceli tabeli ja hakkasin otsast to-do-list'i (tegevuste nimekirja – toim) lahendama,» rääkis Kadi toona.

Loe pikemalt:

MAAGILISED FOTOD 〉 Skandaalne advokaat Robert Sarv sõudis abieluranda: naljakas mõelda, et Kadi on mu abikaasa

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles