«Laste nähes õues oma koerale diskgolfikettaga vastu nägemist virutamine olla tema arvates koera kasvatamine,» kirjutab Eestimaa Loomakaitse Liit ühismeedias ning viitab TikToki platvormil kuulsust kogunud sisuloojale Leivaisa, kes väidetavalt kasvatab oma koera peksmise ja karistamisega. «Armastan oma koera väga ja looma hoian ma kindlasti rohkem kui inimest,» sõnab Leivaisa Elu24-le ja väidab, et tegu on laimukampaaniaga.

«Miks te oma koera... miks te käitute niimoodi?» küsib naisterahvas tiktokkerilt. «Sest mina kasvatan teda, mina olen tema omanik ja mina otsustan,» ütleb Leivaisa vastu. Naine küsib lõpuks, kas ta kutsub mehele politsei, millega sisulooja on päri. «Täitsa haige, õudne. Ma ei saa aru, kust sellised tulevad, ausalt,» räägib naine justkui omaette ja helistab politseisse.

Lõpuks on kuulda naisterahva kõne algust: «Diskgolfirajal üks meesterahvas peksis oma koera.»

Leivaisa täpsustab Elu24-le, et tal on tõudokumentidega amstaff ehk Ameerika Staffordshire'i terjer. Koera nimeks on Pepe. Videoid koerast on Leivaisa oma kontol jaganud mitmeid ja ka pärast diskgolfirajal juhtunut.

Elu24 kõne peale tunnistab sisulooja, et ootas enne pigem uurija kui ajakirjaniku kõnet. «Olukord lõppes nii, et mängisime oma mängu ära, Pepe, mu koer, armas koer, keda ei ole keegi peksnud, mis on täiesti alusetu süüdistus,» alustab Leivaisa selgitamist, kuidas tol päeval kogu olukord lõppes.

Diskgolfimäng mängiti sisulooja sõnul lõpuni ja raja lõpus ootasid neid väljakutsele reageerinud politseinikud.

Kommentaarid (10)
Copy